Σταφυλίδης: “Παραμένω στην Άουγκσμπουργκ”

Ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε πως τον τιμάει το ενδιαφέρον του Αμβούργου για την απόκτησή του, όμως ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στην Άουγκσμπουργκ.
Θωμάς Ναλμπάντης
13/09/2017 • 15:55
Ο Κώστας Σταφυλίδης
  • shares
Ο Κώστας Σταφυλίδης τόνισε πως τον τιμάει το ενδιαφέρον του Αμβούργου για την απόκτησή του, όμως ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στην Άουγκσμπουργκ. Ο διεθνής Έλληνας μπακ τόνισε πως είναι αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Αρχικά, ο Σταφυλίδης δήλωσε: “Ήταν μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Αμβούργου. Οι συζητήσεις των δύο ομάδων δεν οδήγησαν σε λύση. Δεν ήταν εύκολο για μένα και για αυτό ο προπονητής με συμβούλεψε να μην αγωνίζομαι”.

Στη συνέχεια, ο διεθνής Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: “Δεν είχα κάποιο πρόβλημα, απλώς δεν υπήρξε καλή συνεννόηση με τους φυσιοθεραπευτές. Παραμένω στην Άουγκσμπουργκ και πρέπει να δουλέψω σκληρά”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/07/2019 • 07:03

Ρεβάνς με ρυθμό και γκολ σε Βαλέτα και Βελιγράδι (video)

Η πιο μεγάλη των προκριματικών έγινε στην Μολδαβία όπου η σχεδόν άγνωστη Σαμπουρτάλο νίκησε με 3-0. Τώρα η Σέριφ ψάχνει με τις εμπειρίες της ένα θαύμα! Η αποτελεσματικότητα θα φέρει την πρόκριση στο Βελιγράδι, τη Βαλέτα και τα νησιά Φερόε