Ευχαριστημένοι οι Κόουλ και Αζάρ

Ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία της Λιλ στο εφετινό πρωτάθλημα εμφανίζονται οι Αζάρ και Κόουλ.

Ικανοποιημένοι με την έως τώρα πορεία της Λιλ στο εφετινό πρωτάθλημα εμφανίζονται οι Αζάρ και Κόουλ. Οι δυο παίκτες των πρωταθλητών Γαλλίας τόνισαν πως η ομάδα τους μπορεί να αποδώσει καλύτερα στο μέλλον και υπογράμμισαν πως στόχος παραμένει η έξοδος στην Champions League της νέας σεζόν.

Αρχικά, ο Εντέν Αζάρ τόνισε: «Φυσικά θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Είμαστε κοντά στην κορυφή, αλλά δεν εξαρτιόμαστε αποκλειστικά από τους εαυτούς μας. Ο στόχος μας είναι η παρουσία στο επόμενο Champions League, αλλά σίγουρα είμαστε ικανοί να τερματίσουμε στην πρώτη θέση».

Και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της Γαλλίας. Έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας, αλλά η άποψή μου δεν αλλάζει. Είμαστε πρωταθλητές και θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την ιδιότητα».

Από την πλευρά του, ο Τζο Κόουλ δήλωσε: «Δεν έχω ξεκουραστεί τα Χριστούγεννα από τα 15 μου. Σίγουρα μπορώ να περάσω χρόνο με την οικογένεια μου. Θα πάω στο Λίβερπουλ, για να δω κάποιο ματς και να χαιρετίσω τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν θα έχω χρόνο να επισκεφθώ την Τσέλσι και την Γουέστ Χαμ, αλλά θα βρω ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτές τις ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.