Κακοί οιωνοί κι ώρες αγωνίας για τη Μίλαν

Μια από τις πιο καθοριστικές μέρες στην ιστορία της Μίλαν είναι η αυριανή καθώς η ΟΥΕΦΑ θα αποφασίσει προφανώς τελεσίδικα για το μέγεθος της ποινής προς τον σύλλογο της Λομβαρδίας λόγω της μη τήρησης του Financial Fair Play.

Μια από τις πιο καθοριστικές μέρες στην ιστορία της Μίλαν είναι η αυριανή καθώς η ΟΥΕΦΑ θα αποφασίσει προφανώς τελεσίδικα για το μέγεθος της ποινής προς τον σύλλογο της Λομβαρδίας λόγω της μη τήρησης του Financial Fair Play.

Παρά τις συνεχείς επαφές των νομικών συμβούλων της Μίλαν με αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και ορισμένες ενέργειες του Κινέζου μεγαλομετόχου των «ροσονέρι» Γιόνκχογκ Λι (ενός ανθρώπου που φαίνεται πως έχουν «αδειάσει» επιχειρηματικά και συμπατριώτες του πολιτικοί) το κλίμα κάθε άλλο παρά ανεστραμμένο φαντάζει.

Ίσα – ίσα που ο Ιταλικός Τύπος παρουσιάζει, μια μέρα πριν από τα… μαντάτα, σχεδόν δεδομένη την τιμωρία της Μίλαν και μάλιστα σε μια βαριά μορφή.

Αυτό που λέγεται και όχι υπό τη μορφή εκτιμήσεων αλλά σχεδόν επιβεβαιωμένων πληροφοριών είναι πως η ΟΥΕΦΑ θα επιβάλλει διετή αποκλεισμό της Μίλαν από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και βαρύτατο πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Μιλάμε για μια βαριά θηλιά στον Ιταλικό σύλλογο της μετά-Μπερλουσκόνι εποχής ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ελπίζει σε κάτι πιο.. απαλό σε δεύτερο βαθμό και μέσω του Ανώτατου Διαιτητικού Δικαστηρίου (CAS)!
Έως τότε και περιμένοντας την ετυμηγορία της αρμόδιας επιτροπής της ΟΥΕΦΑ ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν Κινέζος επιχειρηματίας Λι βρίσκεται σε επαφές – εδώ και μέρες συμβαίνει αυτό στο Λονδίνο – με οικονομικούς «συμμάχους».

 Ένας εξ αυτών, ο Αμερικανός Ρόκο Κομίσο για τον οποίο αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο τα τελευταία 24ωρα είναι εάν μιλάει για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου ή για ενίσχυση της μετοχικής οντότητας παίρνοντας ένα μεγάλο ποσοστό.

Δύο είναι τα δεδομένα πλέον. Πρώτον η ανησυχία στις τάξεις της Μίλαν και δεύτερον ότι η αυριανή μέρα μπορεί να οδηγήσει την πεντάκις πρωταθλήτρια Ευρώπης σε νέους ορίζοντες ανάλογα με το τι θα ανακοινωθεί..


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.