Πανόπουλος: «Υπάρχει συμφωνία απ’ όλες τις ομάδες» (video)

Ο Χρήστος Πανόπουλος τόνισε πως υπάρχει συμφωνία και των 15 ομάδων στις προτάσεις που θα κατατεθούν στο προσεχές ΔΣ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Χρήστος Πανόπουλος τόνισε πως υπάρχει συμφωνία και των 15 ομάδων στις προτάσεις που θα κατατεθούν στο προσεχές ΔΣ της Σούπερ Λίγκας. 

Αναλυτικά τόνισε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τις δέκα μικρομεσαίες, που έγιναν 11 σήμερα (σ.σ. μόνο ο Ηρακλής απουσίαζε), για το πολιτισμένο κλίμα μεταξύ μας. Για όλες τις σκέψεις και τις θέσεις τους. Υπήρξαν προτάσεις με λογική για όλο τον κόσμο. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις τέσσερις μεγάλες ΠΑΕ για τις όποιες υπερβάσεις έκαναν για να συμφωνήσουν μαζί μας. ΑΕΚ, Ολυμπιακός, ΠΑΟ και ΠΑΟΚ συμφώνησαν με τις προτάσεις αυτές», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης της SKODA Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μετά τη συνάντηση των 11 μικσομεσαίων ΠΑΕ της Superleague. 

Και συνέχισε: «Θέλω να ευχαριστήσω την Forthnet, έχοντας καταθέσει στο διευθύνοντα σύμβουλο, Κ. Παπαδόπουλο, τις προτάσεις μας. Μετά από λίγες ημέρες έχοντας βρεθεί μαζί του πήρα την άποψη ότι στηρίζουμε αυτό το θετικό που γίνεται όσον αφορά το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, τη διαιτησία και την αναδιανομή των πόρων, γιατί μέσα από αυτό και ένα μεγάλο κομμάτι της βίας που αντιμετωπίζουμε, θα εξαφανιστεί. 

Αποφάσισε να πριμοδοτήσει την προσπάθεια αυτή για την επόμενη σεζόν με το ποσό των 4.000.000€ και εμείς, όμως, ως Super League έχουμε την υποχρέωση να δούμε πώς μπορεί να ξεκινήσει μία μελέτη να απευθυνθούμε σε γραφεία για πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Θέλω να θυμίσω σε όλους εμάς τους ιδιοκτήτες ότι αλλάζουμε, η ομάδα και η ιστορία της μένει. Μέχρι στιγμής όλοι ανταποκριθήκαμε σε αυτό. Αυτό πρέπει να το κάνουμε και στο μέλλον. 

Θέλουμε να προτρέψουμε την ΕΠΟ να δει διαφορετικά το ποδόσφαιρο, να σεβαστεί τις θέσεις των ΠΑΕ. Είτε το θέλουμε, είτε όχι, σήμερα είναι 15. Να τις κάνει πράξη για το καλό του ποδοσφαίρου για το καλό των φιλάθλων. Να σεβαστεί η ΕΠΟ το δημόσιο αίσθημα όπως εκφράζεται από τις μικρές και τις μεγάλες ΠΑΕ. Αναφέρομαι σε όποια ΕΠΟ προκύψει στο μέλλον. 

Τέλος, το να φύγει μέσα από το ποδόσφαιρο η χώρα μας από την Ευρώπη θα είναι μία μαύρη σελίδα, η πιο μαύρη σελίδα για τη μικρή χώρα μας. Όλοι οι Έλληνες τη θέλουμε στην Ευρώπη. Αν αυτό γίνει θα έχει την υπογραφή όλων μας. Της Πολιτείας, της ΕΠΟ αλλά και εμάς των παραγόντων της Superleague. Ας γίνουμε λογικοί. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πέσει η ΕΠΟ, αν θα κάνει υποχωρήσεις ο υπουργός. Ας κάνουν το αυτονόητο όλοι για να μείνει εκεί που ανήκει το ποδόσφαιρό μας. Στην Ευρώπη. 

Στις 12 Απριλίου θα γίνει το επόμενο ΔΣ της Superleague στα γραφεία με θέμα κατάθεση προτάσεων στον συνεταιρισμό, έγκριση και υλοποίησή τους, το αίτημα έχει ήδη υπογραφεί και σταλεί προς τη λιγκα υπογεγραμμένο από τις 11 ΠΑΕ». 

 Για την απουσία του Ηρακλή, είπε: «Δεν πήραμε κάποια απάντηση από την ΠΑΕ Ηρακλής και από ευγένεια δεν συνεχίσαμε να έχουμε κάτι. Μπορεί η ΠΑΕ Ηρακλής τις επόμενες ημέρες να είναι μαζί μας ή να έχει άλλη άποψη». 

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προτάσεις για τη Σούπερ Λίγκα: epistoli_pao21316.pdf

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προτάσεις για τη διαιτησία: protasi_diaitisia.pdf


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.