Χάβος: «Δεν θα υπήρχε αύριο χωρίς τη νίκη» (video)

Ο Μάκης Χάβος, τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου τη σημασία της νίκης των Αρκάδων επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για τη Σούπερ Λίγκα.

Ο Μάκης Χάβος, τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, περιέγραψε στη συνέντευξη Τύπου τη σημασία της νίκης των Αρκάδων επί του Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη για τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

«Η διακοπή μας έκανε καλό γιατί είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε για αυτό το παιχνίδι. Έχουμε στόχο πάντα να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν τους παίρναμε σήμερα, δεν θα υπήρχε αύριο. Με τον απόλυτο σεβασμό απέναντι στον Ηρακλή, σήμερα ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη για τη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο, με καλή αμυντική οργάνωση, πίεση ψηλά και κλέβοντας μπάλες καταφέραμε να σκοράρουμε και είχαμε και τις φάσεις να βάλουμε δεύτερο γκολ. Ο Ηρακλής στο δεύτερο ημίχρονο όπως ήταν λογικό μας πίεσε, είχε μία φάση με τον Βέλλιο, αλλά δεν δημιούργησε άλλες ευκαιρίες. Τα παιδιά δούλεψαν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Είμαι ευχαριστημένος και από τις αλλαγές που κάναμε. Θέλαμε τη νίκη σήμερα και τώρα κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια αλλά και τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Η προσοχή μας τώρα είναι στο ματς με τον Παναθηναϊκό».

Για το μέλλον του Νίκου Παπαδόπουλου και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί το καλοκαίρι ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός του «Γηραιού» στη συνέντευξη Τύπου:
«Εγώ δεν έχω μιλήσει για τίποτα. Δεν ξέρω από πού βγαίνει αυτό. Εγώ έχω συμβόλαιο άλλο ένα χρόνο. Δίνω τα πάντα για την ομάδα και είμαι εκεί. Δε θέλω να το συνεχίσω το θέμα αυτό και όσα ακούγονται δεν ισχύουν. Αυτό ίσως επηρεάζει και την ομάδα. Για εμένα είναι τιμή μου να βρίσκομαι στον Ηρακλή. Δουλεύω όλη μέρα για την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.