Ομπράντοβιτς: «Προσοχή στον ΠΑΟΚ»

Ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ιδιαίτερη προσοχή στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ζήτησε από τους παίκτες του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως οι «πράσινοι» πρέπει να ξεχάσουν την εύκολη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας και να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς με τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Χαρακτηριστικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Είναι ένα παιχνίδι με μία ομάδα που θέλει προσοχή. Τα παιχνίδια μας στη Θεσσαλονίκη εναντίον του ΠΑΟΚ ποτέ δεν ήταν εύκολα και δεν θα είναι σίγουρα και τώρα. Θα πρέπει εμείς από την πλευρά μας να διατηρήσουμε ψηλά τη συγκέντρωση μας, να αλλάξουμε το “τσιπ” στο μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι που θα μας βοηθήσει να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κυρίτσης τόνισε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές μας εμφανίσεις μετά την ήττα από την Καβάλα, θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο, να παίξουμε με ενέργεια, να βγάλουμε τα καλά μας στοιχεία και να αυξήσουμε τον χρόνο που παίζουμε καλό μπάσκετ στο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε όσο πιο σοβαρά γίνεται, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία μεγάλη ομάδα με ιστορία, παράδοση και έμπειρους παίκτες και να παίξουμε καλά για να πετύχουμε το στόχο μας, να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θέλουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.