Σμέλτσερ: «Η σύλληψη του ενόχου θα ηρεμήσει τους παίκτες»

Κώστας Δούκας
21/04/2017 • 15:24
Ο Σμέλτσερ
  • shares
Την άποψη ότι η αποκάλυψη των λεπτομερειών της βομβιστικής επίθεσης εις βάρος τους θα βοηθήσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να ξεπεράσουν το τραυματικό συμβάν, εξέφρασε ο αρχηγός της Ντόρτμουντ Μαρσέλ Σμέλτσερ.
 
Το γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα της Γερμανίας επιβεβαίωσε την Παρασκευή ότι ταυτοποιήθηκε ως 'Sergej W' και συνελήφθη ένας 28χρονος με γερμανική και ρωσική υπηκοότητα. Τον βαρύνουν κατηγορίες για απόπειρα δολοφονίας, πρόκληση έκρηξης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.
 
Σημειώματα που βρέθηκαν στο σημείο της έκρηξης οδήγησαν αρχικά στο συμπέρασμα ότι η επίθεση συνδεόταν με το Ισλαμικό κράτος και οδήγησε την αστυνομία στην παρακολούθηση δύο υπόπτων από αυτό το χώρο. Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας όμως εικάζει τώρα ότι ο 'Sergej W' είχε οικονομικό κίνητρο, αφού προέβη στην αγορά 15.000 μετοχών της ομάδας.
 
«Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε όλο το παρασκήνιο αυτής της επίθεσης. Για όλους όσους βρίσκονταν σε εκείνο το πούλμαν, αυτές οι πληροφορίες είναι σημαντικές, αφού θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν το συμβάν», ανέφερε ο Σμέλτσερ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Ντόρτμουντ.
Γράψτε το σχόλιο σας...