Προσπαθεί να κρατήσει τον Λουντ

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρότι οι πιθανότητες δε φαίνεται να είναι με το μέρος του.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την παραμονή του Ρόμπιν Λουντ στο έμψυχο δυναμικό του και τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρότι οι πιθανότητες δε φαίνεται να είναι με το μέρος του. Ο Φινλανδός μέσος αναζητεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, προκειμένου να συνεχίσει εκεί την καριέρα του, αλλά παρά τα όσα υποστηρίζει ο μάνατζέρ του, μέχρι στιγμής δεν έχει κάτι που να τον ικανοποιεί.

Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται διατεθειμένος να καταθέσει στην πλευρά του παίκτη νέα βελτιωμένη πρόταση, ενώ και ο Λουντ δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο παραμονής στο «τριφύλλι», καθώς βλέπει πως η κατάσταση έχει αρχίσει να ομαλοποιείται εν όψει της επικείμενης αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. 

Από εκεί και πέρα, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί αναμένεται να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» και τη νέα σεζόν. Ο Αφρικανός παίκτης έχει συμβόλαιο και παρότι είχε πάρει ειδική άδεια από τη διοίκηση να αποχωρήσει ως ελεύθερος μέχρι τις 10 Ιουλίου, ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί την παραμονή του στην ομάδα, βλέποντας πως η κατάσταση στα οικονομικά έχει αρχίσει να βελτιώνεται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.