Πογκμπά: “Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα”

Ο Πολ Πογκμπά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 2-1 της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο επί της Μίλαν και υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά.

Ο Πολ Πογκμπά δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη 2-1 της Γιουβέντους στο Σαν Σίρο επί της Μίλαν και υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά. Ο Γάλλος μέσος ήταν ο πρωταγωνιστής της “βέκια σινιόρα”, καθώς σημείωσε το νικητήριο γκολ και μετά το τέλος του αγώνα υπογράμμισε πως οι “μπιανκονέρι” εργάζονται σκληρά για να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

Χαρακτηριστικά, ο 23χρονος μέσος τόνισε: “Ο αγώνας για τον τίτλο δεν έχει τελειώσει ακόμα, το μόνο που κρατάμε είναι η νίκη. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αποδείξαμε ότι είμαστε μια ώριμη ομάδα. Εργαζόμαστε όλοι μαζί σκληρά και υπερασπιζόμαστε τους εαυτούς μας. Στην αρχή της σεζόν δεχτήκαμε έντονη κριτική από πολλούς, αλλά τώρα έχουμε καταφέρει αν αναστρέψουμε το κλίμα. Είχαμε συνειδητοποιήσει πόσο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στη Μίλαν. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για εμένα»”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.