Στην αποστολή ο Νεμπεγλέρας

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για την πρώτη αγωνιστική της Football League, στο οποίο θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ολοκλήρωσε η ΑΕΛ την προετοιμασία της για το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών για την πρώτη αγωνιστική της Football League, στο οποίο θα επιδιώξει να πανηγυρίσει την πρώτη της εντός έδρας νίκη.

Στη διάθεση του τεχνικού Κρις Κόουλμαν δεν βρίσκονται οι Βενετίδης, Ρομέου, Κολοβέτσιος, Ταλ, Χασομέρης, Μιχαηλίδης που διανύουν περίοδο αποκατάστασης.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας προπονήθηκε και την Τρίτη κανονικά – χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις – και, σε πρώτη φάση, συμπεριλήφθηκε στην 20άδα την οποία απαρτίζουν οι Σωτηρίου, Πρίφτη, Αραμπατζής, Χατζής, Νεμπεγλέρας, Πλιάγκας, Γκονζάλεζ, Τσιμπάμπα, Μπόα Μόρτε, Καλί, Ααράμπ, Βούζας, Καρανίκας, Φωτιάς, Ζεκίνια, Σεσίνια, Παπαγεωργίου, Κατσιαρός, Σιατραβάνης, Σαϊτιώτης.

Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι οπαδοί Monsters εξέδωσαν ανακοίνωση για την αναμέτρηση με τον Πιερικό, στην οποία αναφέρουν: «Ξανά κατώτερη των περιστάσεων εμφανίστηκε η ΑΕΛ στο δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της κι έμεινε πάλι στο «μηδέν». Ο κόσμος έδωσε ξανά βροντερό «παρών» και βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κόντρα στο μέτριο θέαμα και μετά το τελευταίο σφύριγμα αποδοκίμασε τους «βυσσινί» για τη νέα απώλεια.

Στην ουσία η ΑΕΛ πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο στα σκουπίδια με φλύαρη υπεροχή και χωρίς πρωτοβουλίες. Στη φάση που αμφισβητήθηκε και μπορούσαν οι «βυσσινί» να ανοίξουν το σκορ φάνηκε πως δε θα περιμένουμε από κανέναν ακριβοδίκαια μεταχείριση αλλά δεν πρέπει να μένουμε σ’αυτό. Μετά την ανάπαυλα η ΑΕΛ παραδόξως είχε το χειρότερο διάστημα στον αγώνα και οι αλλαγές των Ζεκίνια και Πλιάγκα που βοήθησαν σε πιο ορθόδοξες επιθέσεις άργησαν αρκετά να γίνουν. Παρά τη βελτιωμένη εικόνα, οι μετρημένες ευκαιρίες χάθηκαν ξανά. Συνολικά, η ΑΕΛ απογοήτευσε και σε μεγάλα διαστήματα έμοιαζε ομάδα εκτός πραγματικότητας  που νόμιζε πως χωρίς προσπάθεια και πραγματικές πρωτοβουλίες, ο αντίπαλος θα λύγιζε από ο βάρος της φανέλας. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουν όλοι πως τα δεδομένα χτίζονται μέσα στο χορτάρι τόσο πιο σύντομα θα σταματήσουν τα δωράκια στους αντιπάλους.».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.