ΑΕΛ: «Αλλοίωσαν το αποτέλεσμα»!

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Πιερικό εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της ΑΕΛ και διαμαρτύρεται εντόνως για τη μη κατακύρωση του τέρματος του Σαϊτιώτη στο 24'.

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας στο παιχνίδι με τον Πιερικό εξέδωσε τη Δευτέρα η διοίκηση της ΑΕΛ και διαμαρτύρεται εντόνως για τη μη κατακύρωση του τέρματος του Σαϊτιώτη στο 24′. Στο σάιτ της θεσσαλικής ΠΑΕ έχει δημοσιευτεί φωτογραφία που δείχνει την μπάλα να έχει περάσει τη γραμμή του τέρματος του γκολκίπερ Καρακούτση.

Πάντως, μέσω της ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ζητά από όλους να σταματούν να ασκούν πίεση σε παίκτες και προπονητή.

Αναλυτικά:

«Όταν ολοκληρώθηκε η περσινή σεζόν και απλώθηκε στον αέρα η δυσωδία των στημένων, δώσαμε μία υπόσχεση στον κόσμο μας: Δεν πρόκειται να ξανακάνουμε τα ίδια λάθη.

Τέτοια εποχή το 2010, είχαν ήδη ακυρωθεί καθαρά γκολ στους αγώνες με την Καβάλα, τον Ολυμπιακό Βόλου και τον Πανιώνιο. Ένα λάθος σε κάθε αγώνα. Ήταν η εποχή που πιστεύαμε στον «ανθρώπινο παράγοντα», στο «μεμονωμένο περιστατικό» και δεν αντιδράσαμε δυναμικά. Οι τότε «κουμανταδόροι» φρόντισαν να το εκμεταλλευθούν και να μας καταδικάσουν για τις πεποιθήσεις μας.

Τώρα, όμως, αλλάξαμε και είμαστε πλέον αποφασισμένοι να υποστηρίξουμε με σθένος το δίκαιό μας. Χθες, οι διαιτητές αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πιερικό, μην κατακυρώνοντας καθαρό γκολ του Σαϊτιώτη στο 24ο λεπτό. Η μπάλα έχει περάσει ολόκληρη κατά 20 εκατοστά τη γραμμή του τέρματος, όπως αποδεικνύεται και από την ψηφιακή επεξεργασία του βίντεο. Ένα σοβαρότατο λάθος, που έκρινε την αναμέτρηση και στέρησε δύο βαθμούς από την ομάδα μας.

Επειδή κάποιοι έσπευσαν να μας επικρίνουν για το αποτέλεσμα με τον Πιερικό, θα απαντήσουμε με αριθμούς και στοιχεία. Ας σταματήσουν να ασκούν πίεση στους παίκτες και τον προπονητή μας, διότι χθες δεν μέτρησε κανονικότατο τέρμα μιας ομάδας που έπαιζε χωρίς 6 βασικούς παίκτες και η οποία:

1. Αγωνίζεται στη Football League όπου μέχρι σήμερα 19 από τους 37 αγώνες έχουν κριθεί στο γκολ με το 1-0 (σε 13 αγώνες) να είναι το πιο σύνηθες σκορ. Άλλοι εννέα έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλοι και μόνο σε εννέα ματς ο νικητής έχει εξασφαλίσει διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ. Με άλλα λόγια, ένα (1) λάθος ανά αγώνα θα μπορούσε να αλλοιώσει 28 από τις 37 αναμετρήσεις που έχουν γίνει έως τώρα.

2. Κατέχει το ρεκόρ της ευρύτερης νίκης στην κατηγορία (3-0).

3. Είναι μία από τις πέντε αήττητες ομάδες και στις δύο μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες
4. Είναι η μοναδική και στις δύο κατηγορίες που δεν έχει δεχθεί ακόμα γκολ
5. Μοιράζεται με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο το ρεκόρ της μεγαλύτερης εκτός έδρας νίκης και στις δύο κατηγορίες.

Τέρμα, λοιπόν, με το «παραμύθι» που αναφέρει ότι «δεν πρέπει κανείς να στέκεται σε μία φάση» ή το άλλο σύμφωνα με το οποίο η ΑΕΛ «οφείλει (αλήθεια, πόθεν προκύπτει κάτι τέτοιο) να επικρατεί των αντιπάλων της με 3-0 και 4-0», αλλιώς θα απογοητεύει!

Η αλλοίωση ενός αποτελέσματος μπορεί να κρίνει πολλά. Αν η χθεσινή ήταν η τελευταία, τότε ως ΑΕΛ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και δεν πρόκειται κανείς να σταματήσει το δρόμο μας προς την κορυφή. Αν, όμως, δεν είναι και ακολουθήσουν νέα «ανθρώπινα λάθη», τότε αυτοί που θα τα πράξουν ας αναλάβουν τις ευθύνες τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.