Ξανά στην πίεση

Με διπλές εξαντλητικές προπονήσεις, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επανέφερε τους ποδοσφαιριστές του στην αγωνιστική πραγματικότητα, μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης.

Με διπλές εξαντλητικές προπονήσεις, όπως το συνηθίζει άλλωστε, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ επανέφερε τους ποδοσφαιριστές του στην αγωνιστική πραγματικότητα, μετά το χαλάρωμα της Δευτέρας και το ρεπό της Τρίτης. Οι κίτρινοι γυμνάστηκαν πρωί κι απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρυσίου, ενώ στο ενδιάμεσο έμειναν στο ξενοδοχείο της ομάδας για θεωρία. Ο Πολωνός τεχνικός προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των παικτών του το διπλό της Κρήτης και να στρέψει την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Ενόψει αυτού του αγώνα εν θα έχει στη διάθεσή του τον Χαβιέ Ούμπιντες ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και τους τραυματίες Νέτο, Γκαρσία, Πορτίγια και Σηφάκη. Σε αυτούς το πιο πιθανό είναι να προστεθούν και οι Καπετάνος, Τσέζαρεκ οι οποίοι ναι μεν βελτιώνονται συνεχώς, ωστόσο ίσως να μη ρισκάρουν την Κυριακή, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμοι την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό στο «Κλ. Βικελίδης».

Εκτός προπονήσεων εξάλλου έθεσε εαυτόν ο Ευθύμης Κουλουχέρης μετά την προσφυγή που κατέθεσε. Σε ότι αφορά τον Γιακούποβιτς, αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή, καθώς, δείχνει να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και το οποίο τον άφησε εκτός παιχνιδιού στο Ηράκλειο.  Την Πέμπτη η ομάδα θα προπονηθεί το πρωί στο «Βικελίδης». Λίγο πριν θα πραγματοποιηθεί η επίσημη φωτογράφιση για λογαριασμό χορηγού εταιρίας της Λίγκας.

*Ο Πανθρακικός στη Κομοτηνή θα είναι ο αντίπαλος του Αρη στους «32» του κυπέλλου Ελλάδας, μετά τη νίκη που πέτυχε επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη με σκορ 0-2. Το ματς θα διεξαχθεί στις 21 Δεκεμβρίου. 

Στην Αρναία οι βετεράνοι

Φιλικό αγώνα θα δώσουν το προσεχές Σάββατο(26/11) οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Αρη με τους παλαιμάχους του Μ.Ο. Απόλλωνα Αρναίας, στο πλαίσιο του εορτασμού για την συμπλήρωση των εκατό χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου της Χαλκιδικής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αρναίας, στις 15:00.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.