Αμερικανική αποθέωση για τους ΠΑΟΚτζήδες (video)

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται το CBS στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρεται το CBS στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Το αμερικανικό δίκτυο αναφέρεται στην ποδοσφαιρική κόντρα του “Δικέφαλου” του Βορρά με τον Ολυμπιακό και το πως επηρέασε αυτή, την παρουσία των φιλάθλων στον ημιτελικό του πρωταθλήματος βόλεϊ, ενώ στο αφιέρωμα που ετοίμασε, δείχνει πλάνα από την Τούμπα.

Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα τονίζεται: “«Το ποδόσφαιρο μας έχει δώσει ορισμένες από τις πιο παθιασμένες αντιπαλότητες στον κόσμο σε όλα τα σπορ, οι οποίες με τη σειρά τους παράγουν ατμόσφαιρες που δεν συναντώνται σε κανένα άλλο άθλημα στη γη. 

Μία από αυτές τις αντιπαλότητες, είναι αυτή μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Ένα άγριο, έντονο μίσος γεμίζει τη χώρα, εβδομάδες πριν τα παιχνίδια. Και όταν έρχεται η ώρα της σέντρας, τα πράγματα γίνονται τρελά.  

Όχι όμως μόνο στο ποδόσφαιρο. Φυσικά, δεν υπάρχουν φωτιές στο κλειστό μιας και αυτό θα ήταν καταστροφή, αλλά δείτε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να φωνάζουν όλοι μαζί σε έναν πρόσφατο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού». 

Τα σχετικά βίντεο:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.