Ατομικό ο Ιμπαγάσα, απών ο Μέλμπεργκ

Όπως αναμενόταν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, προκειμένου να ξεπεράσει το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί.

Όπως αναμενόταν, ο Αριέλ Ιμπαγάσα ακολούθησε και την Τετάρτη ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, προκειμένου να ξεπεράσει το αιμάτωμα στον τετρακέφαλο που τον ταλαιπωρεί. Στην προπόνηση της Πέμπτης, πάντως, αναμένεται να γυμναστεί κανονικά.
Στην προπόνηση έλαβαν μέρος και οι διεθνείς, εκτός του Μέλμπεργκ που επιστρέφει το βράδυ της Τετάρτης. Ο Τζιμπούρ ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γήπεδο.
Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Παπάζογλου ξεκίνησε φυσικοθεραπεία.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Πέμπτη, με μία προπόνηση που θα γίνει στις 17:00 και στην οποία θα δώσει το «παρών» ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.