Λέει «όχι» στην Ντόρτμουντ

Κάθε ενδεχόμενο μετεγγραφής του Μίλος Κράσιτς στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέκλεισε ο ατζέντης του παίκτη, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς.

Κάθε ενδεχόμενο μετεγγραφής του Μίλος Κράσιτς στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, απέκλεισε ο ατζέντης του παίκτη, Ντέγιαν Γιοκσίμοβιτς. Ο γερμανικός σύλλογος ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Σέρβου άσου κατά τον Γενάρη, ωστόσο ο ίδιος δε βλέπει «ζεστά» την περίπτωση αυτή.

«Δε νομίζω πως ο Κράσιτς θα μετακομίσει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ό,τι προϋποθέσεις και αν έχει η ίδια. Η ομάδα αυτή δε θα μπορούσε να τον πάρει. Ο ίδιος έχει απορρίψει ήδη δυο σοβαρές προτάσεις για πολλούς λόγους. Το μέλλον του Κράσιτς εξαρτάται από αυτό που θα συμβεί κατά τους επόμενους δυο μήνες. Αν ο παίκτης ξεκινήσει να αγωνίζεται βασικός τότε θα μπορέσει να παραμείνει στην Ιταλία, αλλιώς θα πρέπει να αποχωρήσει», δήλωσε ο Γιοκσίμοβιτς.

Και πρόσθεσε: «Που θα μπορούσε να πάει; Σίγουρα σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα και σε δυνατό πρωτάθλημα όπως για παράδειγμα αυτό της Αγγλίας».

Από τη στιγμή που τη «Μεγάλη Κυρία» ανέλαβε ο Αντόνιο Κόντε, ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχασε τη θέση του στη βασική ενδεκάδα και για το λόγο αυτό αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.