«Οχι» για Λάμπρου

Στον φιλικό αγώνα του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Αντβέρπ και ο Λάζλο Μπόλονι εντυπωσιάστηκε από τον Λάζαρο Λάμπρου.

Στον φιλικό αγώνα του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Αντβέρπ. Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην οποία ο «Δικέφαλος» γνώρισε την ήττα με 3-1, βρέθηκε αντιμέτωπος μ’ έναν παλιό του γνώριμο, αφού τεχνικός στη βελγική ομάδα είναι ο Λάζλο Μπόλονι, με θητεία και στον πάγκο των «ασπρόμαυρων».

Η ομάδα του είχε προηγηθεί αρχικά αλλά ισοφαρίστηκε μ’ ένα εξαιρετικό γκολ του Λάζαρου Λάμπρου. Προφανώς, ο νεαρός μεσοεπιθετικός άφησε άριστες εντυπώσεις στον κ. Μπόλονι, αφού όπως έγινε γνωστό υπήρξε κρούση για δανεισμό με οψιόν αγοράς του εν λόγω ποδοσφαιριστή, πρόταση η οποία απορρίφθηκε από τον κ. Λουτσέσκου, που μετά τις αποχωρήσεις των Κάμπος, Μακ έθεσε βέτο στην αποχώρηση οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Η τετράδα, Λάμπρου, Ζαμπά, Λημνιός, Ουάρντα, είναι αυτήν η οποία στηρίζει πολλά ο Ρουμάνος τεχνικός για τα προκριματικά του Champions League και ειδικά τη δεδομένο χρονική στιγμή κρίνει πως δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για τυχόν διαφοροποιήσεις προκειμένου να μη διαταραχθεί η ομοιογένεια του συνόλου, αφού πλην του Ουάρντα οι υπόλοιποι τρεις μετείχαν από το ξεκίνημα στην προετοιμασία της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.