Στη λίστα του Νταμπίζα ο Σέρλοτ

Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αλεξάντερ Σέρλοτ φέρεται να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της μετεγγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «πράσινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Νορβηγού επιθετικού με τη μορφή δανεισμού από την Κρίσταλ Πάλας. Ο 23χρονος παίκτης είχε αποκτηθεί από την αγγλική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, έναντι 8,5 εκατομμυρίων ευρώ. Προηγουμένως αγωνίζονταν στη Μίντιλαντ. 

Ο Ρόι Χότζον δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν της Κρίσταλ Πάλας και οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας θέλουν να τον παραχωρήσουν ως δανεικό, για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Ο Νίκος Νταμπίζας φέρεται να έχει καλή άποψη για τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο εξετάζει και ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης. Ο Σέρλοτ έχει δυο γκολ σε 14 συμμετοχές με την εθνική Νορβηγίας. 

Παράλληλα, οι Νταμπίζας και Δώνης εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την κορυφή της επίθεσης. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενταθούν οι επαφές με τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους, προκειμένου να επιλεγεί η καλύτερη λύση και να κλείσει το ρόστερ των «πράσινων». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.