Gamescom 2018: Kingdom Come: Deliverance: The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon/Tournament mode Preview

Μεσαιωνικές ερωτικές επιστολέςTo Kingdom Come: Deliverance αποτελεί κατά γενική ομολογία όχι μόνο...

Μεσαιωνικές ερωτικές επιστολές

To Kingdom Come: Deliverance αποτελεί κατά γενική ομολογία όχι μόνο ένα από τα καλύτερα RPG της χρονιάς, αλλά και ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του, όπως αναφέραμε και στο σχετικό review μας, ήταν “ότι κατόρθωσε να στήσει έναν κόσμο και να μας βάλει μέσα σε αυτόν με το… έτσι θέλω”. Παρά τις δεδομένες αρετές του, το Kingdom Come: Deliverance δεν είχε και το ιδανικότερο launch, ωστόσο η Warhorse Studios πιστή στο όραμά της φρόντισε να διορθώσει τα κακώς κείμενα με μια σειρά από patches.

H υποστήριξη της εταιρείας προς το Kingdom Come: Deliverance συνεχίστηκε και μετά το λανσάρισμά του, καθώς τους προηγούμενους μήνες προστέθηκε το Hardcore Mode, ενώ κυκλοφόρησε και το From the Ashes DLC. Όπως όλα δείχνουν, η τσεχική εταιρεία ανάπτυξης θα συνεχίσει να μας προσφέρει νέο περιεχόμενο για το εν λόγω μεσαιωνικό RPG. Κατά την διάρκεια της Gamescom είχαμε την ευκαιρία να δούμε από πρώτο χέρι το νέο DLC του Kingdom Come: Deliverance, το οποίο φέρει τον τίτλο… σιδηρόδρομο “The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon”.

To επερχόμενο DLC διαφέρει σημαντικά σε σχέση με το βασικό παιχνίδι, καθώς διακρίνεται για το χιουμοριστικό ύφος του. Ο σκοπός σας είναι να βοηθήσετε τον Hans Capon να εξομολογήσει την αγάπη του προς την Karolina. Για να πετύχετε την αποστολή σας θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε συγκεκριμένα objectives (να τοποθετήσετε ένα κολιέ και ένα ερωτικό γράμμα στο σεντούκι της), τα οποία ωστόσο μπορούν να επιτευχθούν με διάφορους τρόπους. Κοινώς υπάρχει αυτή η τεράστια ελευθερία επιλογών που είδαμε και στο βασικό campaign του Kingdom Come: Deliverance.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το περιδέραιο που χρειάζεστε βρίσκεται σε ένα στρατόπεδο ληστών. Για να το πάρετε στα χέρια σας θα χρειαστεί να νικήσετε στα ζάρια, μπορείτε όμως και να προσπαθήσετε να το κλέψετε με τη χρήση stealth τακτικών. Ο τρόπος επίσης με τον οποίο θα βοηθήσετε τον Hans να εκφράσει την αγάπη του παίζει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της ιστορίας. Όπως μας ανέφεραν οι developers η διάρκεια του DLC μπορεί να αγγίξει ακόμη και τις 15 ώρες ή ακόμη περισσότερο αν αποφασίσετε να εξερευνήσετε όλες τις πτυχές της ιστορίας.

Πέρα από το “The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon” η Warhorse Studios ετοιμάζει και ένα ακόμη add-on, το οποίο σημειωτέον θα διατεθεί εντελώς δωρεάν. Ο λόγος γίνεται για το Tournament, ένα νέο mode που σας δίνει την ευκαιρία να εξασκηθείτε στην χρήση του σπαθιού και άλλων όπλων, αλλά και να κερδίσετε κομμάτια μια μοναδικής πανοπλίας. Στο Tournament μπαίνετε στην αρένα ενός μεσαιωνικού τουρνουά ξιφομαχίας και καλείστε να μονομαχήσετε απέναντι σε διάφορους αντιπάλους. Στον πρώτο γύρο της μάχης επιλέγετε εσείς το όπλο με το οποίο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, αλλά στους υπόλοιπους επιλέγει ο αντίπαλος σας, καθώς και ο διοργανωτής του τουρνουά. Ως εκ τούτου θα χρειαστεί να μάθετε να χειρίζεστε με επιδεξιότητα διάφορα όπλα αν θέλετε να κερδίσετε το τουρνουά και να πάρετε στα χέρια σας τα κομμάτια μιας σπάνιας πανοπλίας.

Τα The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon και Tournament add-ons του Kingdom Come: Deliverance θα διατεθούν το φθινόπωρο.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.