Τo The Walking Dead: The Final Season θα ολοκληρωθεί από την εταιρεία Skybound του Robert Kirkman

"Δεν γίνεται να χάσουμε Andrew Lincoln and Clementine την ίδια χρονιά."Ο Robert Kirkman ανακοίνωσε...

“Δεν γίνεται να χάσουμε Andrew Lincoln and Clementine την ίδια χρονιά.”

Ο Robert Kirkman ανακοίνωσε κατα τη διάρκεια του New York Comic Con πως τα τελευταία επεισόδια του The Walking Dead: The Final Season της Telltale Games θα κυκλοφορήσουν από την εταιρεία του, την Skybound.

“Διαπραγματευτήκαμε με επιτυχία την ολοκλήρωση της Season 4 από την εταιρεία μας Skybound του τίτλου της Telltale Games”, είπε ο Kirkman.

Σύμφωνα με τη δήλωση της Skybound, η εταιρεία “πήρε τα δικαιώματα του The Walking Dead: The Final Season και θα ολοκληρώσει τη σεζόν. Θα συνεργαστεί με μέλη της αυθεντικής ομάδας της Telltale προκειμένου να ολοκληρώσει την ιστορία όπως της αξίζει. Θα υπάρξουν περισσότερα updates για την εξέλιξη του τίτλου στα Skybound.com, Twitter, και Facebook”.

Στο Twitter, η Skybound ανέβασε ένα μήνυμα λέγοντας: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε την συμφωνία με την Telltale Games που θα επιτρέπει στην Skybound να συνεχίσει το TheWalkingDead: The Final Season! Ας κλείσουμε την ιστορία της Clem σωστά! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα”.

Ο Kirkman είχε ανακοινώσει νωρίτερα πως ίσως δεν υπάρχει ελπίδα για τους τίτλους της Telltale Games: “Μείνετε συντονισμένοι. Όλοι μας προσπαθούμε να σιγουρευτούμε πως η ιστορία της Clementine θα ολοκληρωθεί. Είναι μια δυσάρεστη κατάσταση, αλλά πιθανότατα να υπάρξει κάτι θετικό μέσα σε όλο αυτό. Δεν με ανησυχεί προς το παρόν να γράψω την ιστορία σε μορφή comic γιατί πιστεύω πως το game αργά ή γρήγορα θα ολοκληρωθεί”.

Στις 21 Σεπτεμβρίου, η Telltale Games ανακοίνωσε πως κλείνει τις πόρτες της μετά από λύση της συνεργασίας της με μεγάλο ποσοστό του προσωπικού της. Κράτησε μόνο 25 άτομα να δουλεύουν πάνω στο Minecraft: Story Mode για το Netflix, και από αυτούς μάλιστα κάποιοι αποχώρησαν από τότε. Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν πως πρέπει να φύγουν από το κτήριο εντός μισής ώρας μετά την απόλυση τους και πως δεν θα λάβουν αποζημίωση ή ασφάλιση για υγειονομική περίθαλψη.

Το απρόοπτο κλείσιμο, το οποίο οφείλεται κυρίως σε οικονομική αποτυχία της Telltale, ακύρωσε πολλούς τίτλους της εταιρείας. Ο πιο αξιοσημείωτος τίτλος της Telltale ήταν η σειρά The Walking Dead, που μόλις είχε παρουσιάσει το ξεκίνημα της τελευταίας σεζόν. Πιο συγκεκριμένα το Chapter 2 κυκλοφόρησε στις 25 Σεπτεμβρίου, μετά δηλαδή από το κλείσιμο της εταιρείας.

Παρόλα αυτά, η Telltale σταμάτησε την κυκλοφορία μια μέρα αργότερα, δηλώνοντας στο The Verge πως “ακόμα ψάχνει να βρει τρόπο να παραδώσει της παραγωγή των επεισοδίων 3 και 4 προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν και πως το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας θα κρίνει πότε θα επιστρέψει η τελευταία σεζόν στα καταστήματα”.

Η ανακοίνωση πως η Skybound θα ολοκληρώσει τα δύο τελευταία κεφάλαια του The Walking Dead: The Final Season συμπίπτει με την πρόσφατη αναφορά του Kotaku, που αναφέρει πως η Telltale ψάχνει μια εταιρεία να προσλάβει τους παλιούς εργαζομένους για συγκεκριμένο project. Στην αναφορά επίσης γράφει πως το επεισόδιο 3 είναι σχεδόν έτοιμο και έχει ήδη γίνει και προεργασία στο επεισόδιο 4.

H Skybound που φημίζεται για τα comics division, ανακοίνωσε κυκλοφορία νέου τίτλου τον Απρίλιο. Η εταιρεία αναπτύσσεται όλο και περισσότερο στον χώρο των video games τα τελευταία χρόνια, κυκλοφορώντας τίτλους όπως The Walking Dead: Road to Survival, Superfight και Giant Cop: Justice Above All. Η Skybound Entertainment επίσης δημιούργησε έναν τίτλο βασισμένο πάνω στο Thief of Thieves.

O Kirkman ήταν αυτός που ανακοίνωσε πως αναλαμβάνουν το The Walking Dead: The Final Season κατά τη διάρκεια του The Walking Dead’s New York Comic Con panel, σχολιάζοντας πως ο κόσμος “δεν μπορεί να χάσει τους Andrew Lincoln και Clementine την ίδια χρονιά”. Το panel αποχαιρέτησε τον Rick Grimes του Lincoln δείχνοντας την τελευταία του σκηνή στους θεατές.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece!


Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.