Ο …άφαντος έγινε ένα από τα πρόσωπα της βραδιάς

H απόκτηση του το καλοκαίρι από την Μπορντό στοίχισε 41 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα οι «μπλαιυγκράνα» ουσιαστικά έκλεψαν τον παίκτη από την Ρόμα, που είχε ανακοινώσει νωρίτερα την απόκτηση του!

H απόκτηση του το καλοκαίρι από την Μπορντό στοίχισε 41 εκατομμύρια ευρώ και μάλιστα οι «μπλαιυγκράνα» ουσιαστικά έκλεψαν τον παίκτη από την Ρόμα, που είχε ανακοινώσει νωρίτερα την απόκτηση του!
Άφαντος ο Βραζιλιάνος, μετρούσε μόλις 25 αγωνιστικά λεπτά ως τώρα στις υποχρεώσεις της ομάδας του. Χθες βράδυ όμως έγραψε ιστορία. Στο ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε ως αλλαγή και λίγο μετά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε. Παρά την ισοφάριση στην συνέχεια από τον Ικάρντι, η Μπαρτσελόνα έγινε η 1η ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» της διοργάνωσης.
Μάλιστα κάποιες μέρες πριν ο Μάλκομ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο, αλλά τελικά αυτό το βράδυ ήταν δικό του!
Έγινε ο 1ος παίκτης της Μπαρτσελόνα που σκοράρει σε ντεμπούτο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μετά τον Κρίστιαν Τέγιο, που είχε σκοράρει δύο φορές απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, τον Μάρτιο του 2012.
«Είχα ένα όνειρο από παιδί, να παίξω στην Μπαρτσελόνα. Το να πραγματοποιήσω το ντεμπούτο μου στο Τσάμπιονς Λιγκ και να σκοράρω, είναι ένα συναίσθημα που θα με ακολουθεί σε όλη μου τη ζωή».
O Mπουσκέτς σε μία φάση από το χθεσινό παιχνίδι
Μετά την αναμέτρηση με την Ίντερ, είχε και ο Μπουσκέτς να πει καλά λόγια για τον συμπαίκτη του:
«Ο Μάλκομ είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Δουλεύει σκληρά για να πάρει χρόνο συμμετοχής και το γκολ που πέτυχε θα του φανεί πολύ χρήσιμο για τη συνέχεια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.