Παπαδόπουλος: «Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα»

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Ντουντελάνζ, όμως ο ίδιος θα υποστηρίζει την ομάδα από το Λουξεμβούργο στο ματς της Πέμπτης.

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα από τη Ντουντελάνζ, όμως ο ίδιος θα υποστηρίζει την ομάδα από το Λουξεμβούργο στο ματς της Πέμπτης. Ο αμυντικός της Χαμ, ομάδας του Λουξεμβούργου αναφέρθηκε στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά και στον φίλο του Τάσο Χατζηγιοβάνη. 

Αρχικά, ο Παπαδόπουλος δήλωσε σε εφημερίδα του Λουξεμβούργου για τις αναμετρήσεις της Ντουντελάνζ με τον Ολυμπιακό: «Υποστήριζα τη Ντουντελάνζ στο πρώτο ματς και θα το κάνω και στο δεύτερο. Θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία και θεωρώ πως είναι εφικτό. Είναι πολύ δυνατή στις αντεπιθέσεις».

Στη συνέχεια, ο Παπαδόπουλος που υπογράμμισε πως είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ελλάδα. Εκείνοι του Ολυμπιακού είναι πιο φανατικοί. Ρεαλιστικά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα, παρότι δεν κέρδισε πέρσι το πρωτάθλημα και δεν είναι ούτε φέτος πρώτος».

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Τάσο Χατζηγιοβάνη: «Ο Τάσος είναι καλός φίλος μου και όταν βρίσκομαι στην Ελλάδα συναντιόμαστε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.