Γουίλιαμς – Γκος: “Ανυπομονώ να βρεθώ αντιμέτωπος με τον Καλάθη” (video)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς - Γκος τόνισε μετά την τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως ανυπομονεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλάθη και να παίξει κόντρα στους "πράσινους".

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος τόνισε μετά την τελευταία προπόνηση των ερυθρόλευκων πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως ανυπομονεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Καλάθη και να παίξει κόντρα στους “πράσινους”. 

Αναλυτικά:

“Σϊγουρα θα είναι μία καυτή ατμόσφαιρα με πολύ φασαρία, είναι μία τεράστια μάχη από μόνη της, έχω κάποια εμπειρία λόγω τέτοιων αγώνων στη Σερβία. Θα πρέπει να κάνουμε σωστά όλα τα μικρά πράγματα όπως τα ριμπάουντ και οι δεύτερες επιθέσεις, να προστατέψουμε την μπάλα και να αποφύγουμε τα λάθη για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. 

Κάθε ομάδα στην Ευρωλίγκα έχει σπουδαίους γκαρντς, ο Νικ είναι ένας από αυτούς. Πάντα μου αρέσει να έχω τέτοιους αντιπάλους και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω. Θα είναι μία πρόκληση για μένα. 

Όσο περνάει ο καιρός νιώθω όλο και καλύτερα. Το ήξερα πως θα μου έπαιρνε λίγο χρόνο όμως τώρα νιώθω όλο και πιο μεγάλη αυτοπεποίθηση και θέλω να βελτιώνομαι εβδομάδα με την εβδομάδα. 

Το να έχεις την μπάλα στα χέρια σου είναι και θέμα αυτοπεποίθησης και εγώ με τη σειρά μου ήρθα εδώ γι’ αυτό το λόγο. Παίρνω αποφάσεις, αυτό θέλει η ομάδα από εμένα, βλέπω πολλά βίντεο και θέλω να προσθέτω κάθε εβδομάδα όλο και περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μου”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.