Θα αποζημιωθεί η Μπάγερν

22/12/2010 • 21:58
Θα αποζημιωθεί η Μπάγερν
  • shares
Ο Άριεν Ρόμπεν τραυματίστηκε στον τελικό του Μουντιάλ με την Εθνική Ολλανδίας και από τότε δεν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Μπάγερν. Η απουσία του έχει κοστίσει στους Βαυαρούς, με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε να αποκαλύπτει ότι ο σύλλογος έχει φτάσει κοντά στην επίτευξη οικονομικής συμφωνίας με την ολλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, ώστε να καταβληθεί αποζημίωση. 
"Οι Ολλανδοί θέλουν να σώσουν την κατάσταση. Έχουμε υποστεί αθλητικές και οικονομικές βλάβες. Η λύση θα μπορούσε να δοθεί με ένα φιλικό μεταξύ μας αγώνα που θα μας επέτρεπε να εισπράξουμε ένα ποσό ως αποζημίωση, κάτι που μπορούσε να αντισταθμίσει τις απώλειές μας. Και οι δύο πλευρές τάσσονται υπέρ αυτής της πρότασης", είπε ο Ρουμενίγκε, εννοώντας φυσικά ότι τα έσοδα από ένα τέτοιο φιλικό θα καταλήξουν στο ταμείο της Μπάγερν.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο