Καλός ο βαθμός για Ρέντινγκ και Ίπσουιτς (video)

Στην μάχη της ουράς της Championship, Ρέντινγκ και Ίπσουιτς έμειναν στο 2-2 στο Μαντέισκι! Οι γηπεδούχοι δις βρέθηκαν πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν!

Στην μάχη της ουράς της Championship, Ρέντινγκ και Ίπσουιτς έμειναν στο 2-2 στο Μαντέισκι! Οι γηπεδούχοι δις βρέθηκαν πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν!

Στα πρώτα έντεκα λεπτά στο Μαντέισκι ότι πήγαινε στην εστία… γινόταν γκολ! Αλήθεια! Τρεις τελικές προσπάθειες… τρία γκολ! 

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Έντουαρντς έκανε το 0-1 για την Ίπσουιτς! Ο Μεϊτέ ισοφάρισε με εντυπωσιακό γυριστό για τους γηπεδούχους στο 7ο λεπτό! Από ελεύθερο του Μπιαλκόβσκι η μπάλα πέρασε από όλους και ο Σίαρς έκανε το 1-2 στο 11ο λεπτό! Από εκεί και πέρα… ησυχία! Μια φάση έκανε η Ίπσουιτς αλλά ο Γιάκολα εντυπωσιακά έστειλε την μπάλα κόρνερ στην κεφαλιά του Ρόμπερτς και κράτησε το 1-2! 

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέντινγκ αναγκαστικά ρίσκαρε! Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπάροου στο 53ο λεπτό αλλά ο Μπιαλκόβσκι εντυπωσιακά απέκρουσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα στο 84ο λεπτό! Νικήθηκε από την κεφαλιά του Μεϊτέ ο οποίος έκανε το 2-2! Ο Μπάλντοκ έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τους γηπεδούχους στο φινάλε σουτάροντας πάνω από την εστία της Ίπσουιτς! 

ΡΕΝΤΙΝΓΚ : Γιάκολα – Γιάντομ, Ο’Σέι (77′ Σουίφτ), Μουρ, Μπλάκετ – Ρινομότα (46′ ΜακΚλίρι), Μπακούνα, Κέλι (84′ ΜακΝάλτι) – Μπάροου, Μπάλντοκ, Μεϊτέ
ΙΠΣΟΥΙΤΣ : Μπιαλκόβσκι – Σπενς, Τσέιμπερς, Πένινγκτον, Κνούντσεν – Σκας, Σαλόμπα, Ντάουνς – Έντουαρντς, Σίαρς (82′ Ρόου), Ρόμπερτς (60′ Τζάκσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.