Το έντονο παράπονο του Βελλίδη

Έξαλλος ήταν ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον χθεσινό (10/11) αγώνα με την ΑΕΛ εξαιτίας του γεγονότος ότι είδε κίτρινη κάρτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε για όσα άκουσε σε βάρος του από τραυματιοφορέα του γηπέδου

Μαινόμενος μπήκε ο Μάρκος Βελλίδης στα αποδυτήρια του AEL FC Arena μετά το τέλος του χθεσινού (10/11) αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Λάρισα. Ο τερματοφύλακας της ηπειρώτικης ομάδας κυριολεκτικά ωρύονταν, υποστηρίζοντας ότι ήταν απαράδεκτο να δεχτεί ο ίδιος κίτρινη κάρτα, επειδή διαμαρτυρήθηκε στο διαιτητή για όσα άκουγε σε βάρος του από τραυματιοφορέα του γηπέδου στη διάρκεια της αναμέτρησης.
“Αυτό που συνέβη είναι απαράδεκτο!”, φώναζε ο Βελλίδης. “Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με έβριζε προσωπικά και την οικογένειά μου, διαμαρτυρήθηκα γι’ αυτό και τιμωρήθηκα με κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκα. Αν αυτό συνέβαινε σε κάποιον ξένο ποδοσφαιριστή, μπορεί και να μιλούσαμε για ρατσιστική επίθεση”, ήταν μερικά μόνο από όσα έλεγε ο Έλληνας πορτιέρε σε υψηλό τόνο.
Να σημειωθεί ότι ο τραυματιοφορέας αποβλήθηκε από τον περιβάλλοντα χώρο του τερέν αμέσως μετά τη διένεξη με τον Βελλίδη από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πραξιτέλη Ζαχαριάδη. Ο τελευταίος, μετά τον αγώνα ζήτησε από τους ανθρώπους της ΑΕΛ τα στοιχεία του για να γράψει το περιστατικό και την αποβολή στο φύλλο αγώνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.