Ο Stan Lee είχε ήδη γυρίσει το cameo του για το Avengers 4

Μία τελευταία εμφάνιση.Ο σκηνοθέτης, Joe Russo, των "Avengers: Infinity War" και "Avengers 4"...

Μία τελευταία εμφάνιση.

Ο σκηνοθέτης, Joe Russo, των “Avengers: Infinity War” και “Avengers 4” επιβεβαίωσε ότι ο Stan Lee είχε γυρίσει το cameo του για το “Avengers 4”.

Ο Stan Lee, ο θρύλος της Marvel Comics που έδωσε ζωή σε μερικούς από τους πιο γνωστούς σούπερ ήρωες, απεβίωσε χτες σε ηλικία 95 ετών, αλλά είμαστε τυχεροί ώστε να τον δούμε μια τελευταία φορά στο cameo της επερχόμενη ταινία των “Avengers”.

Όπως γράφει το CBR.com, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το BBC Radio Scotland τον περασμένο Απρίλιο, ο Russo είχε καθησυχάσει τους fans ότι ο Stan Lee θα εμφανιστεί στην ταινία.

“Οπότε, τον Stan πάντα προσπαθούμε να τον φέρουμε – δεν του αρέσει να πετάει – οπότε προσπαθήσαμε να τον φέρουμε για τα cameos την ίδια στιγμή”, δήλωσε ο Russo. “Οπότε αν έχουμε διάφορες ταινίες που γυρίζονται στον χώρο που είμαστε, για παράδειγμα τα Ant-Man 2 ή Avengers 4, κάνουμε όλα τα cameos του μαζί, από το ένα πλατό στο άλλο ώστε να τα κάνει όλα σε μια μέρα”.

To “Avengers 4” θα κυκλοφορήσει στις 3 Μαΐου 2019 στις ΗΠΑ. Προσφάτως μάθαμε ότι η ταινία θα έχει διάρκεια κοντά στις 3 ώρες και ότι το MCU θα γίνει σκοτεινότερο στην επόμενη κινηματογραφική φάση της Marvel.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.