Πιθανό μπαράζ μεταξύ Άρη-ΠΑΟΚ

Οι δύο ομάδες παλεύουν για την 1η θέση στον 4ο όμιλο του Κυπέλλου, ισοβαθμούν απολύτως κι αν αυτό παραμείνει την τελευταία αγωνιστική, θα δώσουν αγώνα μεταξύ τους, όπως δήλωσε ο Μάνος Γαβριηλίδης, εκ μέρους της ΕΠΟ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει αγώνας μπαράζ μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη για την κατάληψη της 1ης θέσης στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης της τρέχουσας σεζόν. Σενάριο, που σύμφωνα και με τα λεγόμενα του ίδιου, δεν είναι απίθανο.
Σε σχετικές δηλώσεις που έκανε σήμερα (16/11) στο ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, “Arena”, απάντησε σχετικά με το ενδεχόμενο του μπαράζ: “Υπάρχουν επτά δικλείδες σε περιπτώσεις ισοβαθμιών, που αναδεικνύουν την ομάδα που υπερέχει. Αν ξεπεραστούν όλες αυτές, τότε θα προβούμε σε μπαράζ. Εμείς για να διαφυλάξουμε ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει, θα βάλουμε τις δύο ομάδες να αγωνιστούν ίδια ώρα και ίδια μέρα. Χθες είχαμε μια σύσκεψη για αυτό το θέμα και πάρθηκε η απόφαση να αγωνιστούν ίδια μέρα Άρης και ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, πάντως, αν φέρουν το ίδιο σκορ οι δυο ομάδες. Όσο κι αν το έχουμε ψάξει, θα πρέπει να γίνει μπαράζ”.
Ο Γαβριηλίδης ρωτήθηκε και για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδας στον αγώνα απέναντι στη Φινλανδία, τον πρώτο με τον Άγγελο Αναστασιάδη στο πόστο του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Είπε επ’ αυτού: “Ήμουν στον αγώνα και μου άρεσε ότι είδα διαφορετικό κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω στο νέο προπονητή της Εθνικής. Πιστεύω θα καταφέρει πράγματα, που δεν κατάφερε ο προηγούμενος. Είδα διαφορετικό κλίμα στη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο, δεν ήταν όπως άλλες φορές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.