Ακόμα ένα κενό στο πρόγραμμα του manga “Hunter x Hunter”

Συνηθισμένα πράγματα για τον τίτλο...Οι παύσεις είναι ένα καθόλου ασυνήθιστο φαινόμενο για τους...

Συνηθισμένα πράγματα για τον τίτλο…

Οι παύσεις είναι ένα καθόλου ασυνήθιστο φαινόμενο για τους φαν του manga “Hunter x Hunter”, διόλου ασήμαντο ωστόσο. Για μία ακόμα φορά θα μεσολαβήσει ένα κενό μεταξύ των επόμενων τευχών, όπως αναφέρει το comicbook.

Η ανακοίνωση έγινε μέσω Twitter και εκ μέρους του επίσημου λογαριασμού για τον manga τίτλο, με μία αρκετά χιουμοριστική και αυτοσαρκαστική διάθεση. Αρκετά λογικός ο τρόπος που παρουσιάστηκε, βεβαίως, αφού και η πιο πρόσφατη επιστροφή του, τον Σεπτέμβριο, έγινε μετά από ένα κενό 5 μηνών.

Το manga έκανε την πιο πρόσφατη του παύση με το κεφάλαιο 380, ενώ τον Φεβρουάριο φέτος εκδόθηκε ο 35ος συγκεντρωτικός τόμος, και νωρίτερα τον Μάρτη εκδόθηκε ο 34ος τόμος στη Νότιο Αμερική από τη Viz Media. Τώρα, με τα δεδομένα που εμφανίζει η ανάλογη δημοσίευση το Twitter, μετά από το τεύχος #52 του περιοδικού Shonen Jump θα ακολουθήσει ένα ακόμα κενό, χωρίς να έχει ανακοινωθεί το πόσο μεγάλο θα είναι.

Μέσω Twitter.

Το “Hunter x Hunter” πρόκειται για τη σειρά manga του Yoshihiro Togashi. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 1998, η ιστορία επανέρχεται συνεχώς στο προσκήνιο μετά από μεγάλα κενά διαστήματα, είτε ως manga, είτε ως anime και ταινίες. Στον κεντρικό ρόλο εμφανίζεται ο Gon Freecss, ένας νεαρός που ανακαλύπτει πως ο πατέρας του, τον οποίο θεωρούσε νεκρό, είναι διεθνώς καταξιωμένος Hunter. Οι Hunters είναι η ελίτ ομάδα του κυνηγιού θησαυρών, σπάνιων πλασμάτων και… ό,τι άλλο άξιο κυνηγιού.

Προκειμένου να τους επιτραπούν αυτές οι δραστηριότητες, οι μελλοντικοί Hunters πρέπει να περάσουν τις δοκιμασίες του Hunter Examination, που ορίζονται από την Hunter Association, με ποσοστό επιτυχίας 1 προς 100 χιλιάδες. Προκειμένου να γνωρίσει τον πατέρα του και να ακολουθήσει τα βήματα του, ο Gon αφήνει το σπίτι του στο Whale Island και παρευρίσκεται στο Hunter Examination. Εκεί, γνωρίζει τους τρεις πρώτους συντρόφους του, τους Kurapika, Leorio και Killua Zoldyck.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.