Περιστέρι ψηλά στην κορυφή

Το Λαύριο αποδείχθηκε ανταγωνιστικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο το Περιστέρι "ξύπνησε" στο τελευταίο δεκάλεπτο και καθάρισε το ματς με 87-78 ανεβάζοντας το ρεκόρ του σε 7-0.

Το Λαύριο αποδείχθηκε ανταγωνιστικό στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο το Περιστέρι “ξύπνησε” στο τελευταίο δεκάλεπτο και καθάρισε το ματς με 87-78 ανεβάζοντας το ρεκόρ του σε 7-0. 

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο, την ίδια στιγμή που το Λαύριο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και από πολύ νωρίς θρονιάστηκε στην θέση του οδηγού. Οι φιλοξενούμενοι επιθετικά έβγαζαν φωτιές κι αν ήταν στοιχειωδώς καλύτεροι στην άμυνα ίσως να είχαν και μεγαλύτερη διαφορά από 23-29 στο τέλος του δεκαλέπτου. 

Στη συνέχεια το Περιστέρι βρήκε τρόπο να αντιδράσει, να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να μην επιτρέψει στο Λαύριο να συνεχίσει τον φρενήρη ρυθμό του. Η διαφορά έπεσε και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 40-43. 

Το ξυπνητήρι για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη χτύπησε στο δεύτερο ημίχρονο. Με επιθετική πολυφωνία και έξι παίκτες να τελειώνουν με διψήφιο αριθμό πόντων η ομάδα του δυτικού προαστίου προσπέρασε και έδειξε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση. Χάροου, Βασιλόπουλος, Γκρέι, Σίρκο, Ντάνιελ και Μπέντιλ έδιναν σωρηδόν λύσεις στον Πεδουλάκη και την ομάδα του.

Ακόμα κι όταν το Περιστέρι πήρε μπρος, ωστόσο, το Λαύριο δεν πέταξε λευκή πετσέτα. Ατομικές ενέργειες από Λαμπ και Νίξον κράτησαν την ομάδα του Σερέλη ζωντανή, αλλά μόνο μέχρι το τελευταίο δίλεπτο του αγώνα. Εκεί οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 12 πόντους και ουσιαστικά ολοκλήρωσαν την αποστολή τους.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 11(1), Χάροου 15, Γκρέι 15(3), Σίρκο 11(3), Ντάνιελ 12, Μουράτος 2, Σκορδίλης, Κλαρκ 8, Αγραβάνης 3(1), Μπέντιλ 10.

Λαύριο (Σερέλης): Λούντζης 4, Μιλόσεβιτς 14, Κακλαμανάκης 10, Τζόουνς 6, Λαμπ 20(1), Μαστρογιαννόπουλος, Περράκης, Νίξον 16(1), Κουζέλογλου 3, Μέλσον 5(1), Οντιάσε.  

Live Blog Περιστέρι – Λαύριο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.