To The Aquatic Adventure of the Last Human έρχεται στο Switch

Εξερευνήστε έναν απόκοσμο ωκεανό στο Metroidvania της Y/CJ/Y.H Digerati Distribution μόλις...

Εξερευνήστε έναν απόκοσμο ωκεανό στο Metroidvania της Y/CJ/Y.

H Digerati Distribution μόλις ανακοίνωσε ότι το The Aquatic Adventure of the Last Human, το βραβευμένο sci-fi Metroidvania της Y/CJ/Y, θα μεταφερθεί λίαν συντόμως στο Nintendo Switch.

To The Aquatic Adventure of the Last Human διαθέτει ένα αρκετά ενδιαφέρον lore, βάση του οποίου η ανθρωπότητα αναγκάστηκε να ζήσει κάτω από τη θάλασσα εξαιτίας των κλιματικών αλλαγών. Στο έτος 2971 μια σειρά από υποβρύχια στάλθηκε στο διάστημα μέσω μιας μαύρης τρύπας με στόχο την αναζήτηση νέων βιώσιμων πλανητών. Μερικές χιλιάδες χρόνια αργότερα το υποβρύχιο Argo9 επιστρέφει στη Γη για να ανακαλύψει ότι το ανθρώπινο είδος έχει εξαφανιστεί. Τι συνέβη όμως στο διάστημα της απουσίας σας; Αυτό ακριβώς θα πρέπει να ανακαλύψετε, εξερευνώντας παράλληλα έναν τεράστιο υποθαλάσσιο κόσμο pixel art αισθητικής.

H δημιουργία της σουηδικής εταιρείας, η οποία βραβεύτηκε με το “Dreamhack Indie Game Award” κυκλοφόρησε το 2016 στα PC αποσπώντας θετικές κριτικές. Στις αρχές της φετινής χρονιάς είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την έκδοση του για το Xbox One, την οποία και βαθμολογήσαμε με 7 στο σχετικό review μας, βγάζοντας την εξής ετυμηγορία: “To The Aquatic Adventure of the Last Human δεν είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο, καθώς πρόκειται για μια κυκλοφορία διετίας που μόλις τώρα έφτασε στις κονσόλες. Στο ενδιάμεσο αυτό διάστημα μάλιστα είδαμε και το Song of the Deep της Insomniac Games, το οποίο έχει παραπλήσια θεματολογία. Παρόλα αυτά, η δημιουργία της Y/CJ/Y είναι ένα ποιοτικό Metroidvania που αξίζει την προσοχή σας, έστω κι αν δίνει λίγο παραπάνω βάρος απ΄ ότι πρέπει στα boss fights. Αν είχε δοθεί η δέουσα προσοχή και στους exploration μηχανισμούς, τότε σαφέστατα το The Aquatic Adventure of the Last Human θα μπορούσε να κοιτάξει στα μάτια τα κορυφαία Metroidvania της αγοράς.” Διαβάστε το review του The Aquatic Adventure of the Last Human.

Το The Aquatic Adventure of the Last Human κυκλοφορεί ήδη για PC, PS4, Xbox One και στις 25 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch. Στο λανσάρισμά του θα διατεθεί με έκπτωση 30% επί της αρχικής τιμής αγοράς.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.