Ο Ιντσάγκι πήρε βαθμό από τον Γκατούζο (video)

Μπολόνια και Μίλαν έμειναν στο 0-0... δίκαια! Οι ροσονέρι λίγες ημέρες μετά την μάχη με τον Ολυμπιακό είχαν κατοχή αλλά δεν είχαν τις ιδέες για να λυγίσουν την καλή άμυνα της Μπολόνια! Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο όταν η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες!

Μπολόνια και Μίλαν έμειναν στο 0-0… δίκαια! Οι ροσονέρι λίγες ημέρες μετά την μάχη με τον Ολυμπιακό είχαν κατοχή αλλά δεν είχαν τις ιδέες για να λυγίσουν την καλή άμυνα της Μπολόνια! Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόνο όταν η Μίλαν έμεινε με δέκα παίκτες! 

Από την αρχή του αγώνα η Μίλαν πήρε τα ηνία αλλά δεν βρήκε τρόπο να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Το πρώτο ημίχρονο είχε μόλις τρεις φάσεις! Δύο σουτ του Ιγκουαΐν που μπλόκαρε ο Σκορούπσκι και ένα σουτ του Παλάσιο σε αντεπίθεση της Μπολόνια που έβγαλε δύσκολα ο Ντοναρούμα!

Μια από τα ίδια στο δεύτερο ημίχρονο! Κατοχή μπάλας για την Μίλαν! Ανούσια! Πολλά μακρινά σουτ! Δύο κεντρικοί μέσοι (…Κεσιέ και Μπακαγιόκο) που δεν μπορούν να βοηθήσουν δημιουργικά! Η Μίλαν εγκλωβισμένη και η Μπολόνια ακίνδυνη! 

Στο 76ο λεπτό ο Μπακαγιόκο δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στην Μίλαν! Είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μεσα σε τέσσερα λεπτά και άφησε τους ροσονέρι με δέκα παίκτες!

Η Μπολόνια πήρε ένα μικρό ρίσκο την ώρα που ο Γκατούζο με αλλαγές προσπάθησε να φρεσκάρει και να διορθώσει τον σχηματισμό του! 

Καλύτερες ευκαιρίες των γηπεδούχων το φάουλ που εκτέλεσε ο Ορσολίνι στο 84ο λεπτό και η κεφαλιά του Ντέστρο στις καθυστερήσεις και στις δύο φάσεις ο Ντοναρούμα ήταν σταθερός! Το 0-0 διατηρήθηκε ως το τέλος και ήταν δίκαιο αποτέλεσμα!

ΜΠΟΛΟΝΙΑ : Σκορούπσκι – Καλαμπρέζι, Ντανίλο, Χελάντερ – Ματιέλο, Πόλι (Ορσολίνι), Νάγκι, Σβάνμπεργκ (Τζεμαΐλι), Εμπάγε – Παλάσιο, Σαταντέρ (Ντέστρο)

ΜΙΛΑΝ : Ντοναρούμα – Καλάμπρια, Σαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες – Σούσο (Λαξάλ), Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Τσαλχάνογλου (Μάουρι) – Κουτρόνε (Καστιγέχο), Ιγκουαΐν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.