Ετοιμάζει πρόταση για τον Σισέ η Μπενφίκα

Η διοίκηση της Μπενφίκα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό τις προσεχείς εβδομάδες.

Η διοίκηση της Μπενφίκα φέρεται να ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ από τον Ολυμπιακό τις προσεχείς εβδομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “αετοί” της Λισσαβόνας είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Αφρικανό ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρούν πως θα αποτελέσει μια σημαντική επένδυση για το μέλλον. Παράλληλα, θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία και με τον νεαρό αμυντικό, προκειμένου να πιέσει και αυτός από την πλευρά του τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής. 

Οι Πειραιώτες από την πλευρά τους έχουν ξεκαθαρίσει πως αξιώνουν πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ, για την παραχώρηση του Σισέ, για τον οποίο έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και το Ανόβερο. Παράλληλα, πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να παραμείνει ο παίκτης έως το τέλος της σεζόν στο ρόστερ της ομάδας και το ερχόμενο καλοκαίρι να μελετηθεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του, εφόσον υπάρξει κάποια αξιόλογη πρόταση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.