Καρυπίδης: “Εμείς θα το γυρίσουμε!”

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης έδωσε το παρών στην τελευταία προπόνηση των παικτών για το 2018, σήμερα (31/12), και τους έστειλε σαφές μήνυμα ότι... "όποιος δεν μπορεί, θα βρούμε τρόπο να λύσουμε τη συνεργασία μας"

Ο Θόδωρος Καρυπίδης δεν ντύθηκε… Αϊ Βασίλης, μέρα που είναι, όμως το παρών το έδωσε στην τελευταία προπόνηση των παικτών του Άρη για τη χρονιά που φεύγει. Ο πρόεδρος της “κίτρινης” ΠΑΕ βρέθηκε σήμερα (31/12) στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, στο Νέο Ρύσιο, όχι για να πει τα… κάλαντα ή να μοιράσει δώρα στους ποδοσφαιριστές, αλλά για να τους στείλει σαφές μήνυμα τι περιμένει από αυτούς μέσα στο 2019. 
“Είναι δική μας ευθύνη, που η ομάδα δεν έκλεισε θετικά το 2018. Ο κόσμος έχει δίκιο να είναι δυσαρεστημένος και να διαμαρτύρεται. Δική μας ευθύνη είναι να γυρίσουμε την κατάσταση με τον ερχομό του νέου χρόνου”, είπε αρχικά στην ομιλία του προς τους “κίτρινους”.
Και στη συνέχεια ανέβασε τους τόνους, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του: “Περιμένω από όλους μεγαλύτερη προσπάθεια και υπευθυνότητα το 2019. Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να αντέξει στην πίεση και στις ευθύνες, να μου το πει τώρα. Θα βρούμε τρόπο να λύσουμε τη συνεργασία μας! Καλή χρονιά με υγεία να έχετε!”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.