Βούρος: “Το γήπεδο θα φέρει ανάπτυξη”

Ο Γιάννης Βούρος τόνισε πως η “Αγιά Σοφιά” μπορεί να φέρει ανάπτυξη στη Νέα Φιλαδέλφεια, της οποίας τη δημαρχία θα διεκδικήσει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το 2019.

Ο Γιάννης Βούρος τόνισε πως η “Αγιά Σοφιά” μπορεί να φέρει ανάπτυξη στη Νέα Φιλαδέλφεια, της οποίας τη δημαρχία θα διεκδικήσει στις επικείμενες δημοτικές εκλογές το 2019. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ και στο πόσο μπορεί να βοηθήσει την ανάπτυξη της περιοχής. 

Αρχικά, ο Βούρος δήλωσε στην εφημερίδα “Ώρα για Σπορ”: “Η Νέα Φιλαδέλφεια έχει ένα brand name, που ακούει στο όνομα ΑΕΚ, το οποίο μπορεί και πρέπει να εκμεταλλευτεί. Η ιστορία έχει καταγράψει και την πορεία των πολέμιων του γηπέδου της ΑΕΚ και το δίκαιο, αυτονόητο της ανέγερσης του γηπέδου στον συγκεκριμένο χώρο. Ήδη το γήπεδο σηκώνεται και πιστεύω πως θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής”.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας υπογράμμισε: “χουμε έρθει σε συνεννόηση πρώτα με την Δικέφαλος ΑΕ, προκειμένου οι θέσεις εργασίας να καλυφθούν από κατοίκους του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας. Το πάρκινγκ θα δίνεται για τους κατοίκους της πόλης τις ημέρες που η ΑΕΚ δεν θα το χρησιμοποιεί για τους αγώνες της. Όλα τα μαγαζιά θα έχουν μεγαλύτερη προσέλευση. Με την παρουσία της ΑΕΚ θα ζωντανέψει η περιοχή”.

Τέλος, ο Βούρος δήλωσε πως το σημαντικό είναι να ολοκληρωθούν τα έργα και όχι αν ο ίδιος κάνει τα εγκαίνια του γηπέδου: “εν είναι το θέμα ποιος θα κόψει την κορδέλα, αλλά ότι θα μπορέσει η ΑΕΚ να έχει τον δικό της χώρο. Το θέμα είναι πως κάποιοι έχουμε κόψει άνθρωποι έχουμε παλέψει για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έχουμε μπει σε μια λογική από την αρχή να κυνηγάμε το νόμο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι το γήπεδο μπορεί να χτιστεί εκεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.