Θέλει τον Κότνικ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει θέσει ως πρώτο του στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα τον Μάτιτς Κότνικ και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει θέσει ως πρώτο του στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα τον Μάτιτς Κότνικ και δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του, το προσεχές χρονικό διάστημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου είναι η πρώτη επιλογή για την αντικατάσταση του Ανδρέα Γιαννιώτη, ο οποίος θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τους “ερυθρολεύκους”. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει τεθεί εκτός ομάδας και ήδη προπονείται μόνος του στου Ρέντη.

Ο Κότνικ δεσμεύεται έως το 2020 με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά ή μέσω έμψυχων ανταλλαγμάτων. Ο Κότνικ είναι βασικός στον Πανιώνιο από την τέταρτη αγωνιστική και μετά, καθώς στην αρχή του πρωταθλήματος είχε βρεθεί πίσω από τον Μανοΐλοβιτς στη “μάχη” για τη θέση στο βασικό σχήμα. Την περσινή σεζόν είχε αγωνιστεί σε 27 αγώνες πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο, ενώ είχε έξι συμμετοχές στο κύπελλο και τέσσερις στο Europa League. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.