Παίζει στα Πηγάδια και πάει Θεσσαλονίκη

Η αναμέτρηση του Ατρομήτου στα Πηγάδια με την Ξάνθη θα είναι η τελευταία του Δημήτρη Γιαννούλη με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, καθώς στη συνέχεια θα επιστρέψει στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση του Ατρομήτου στα Πηγάδια με την Ξάνθη θα είναι η τελευταία του Δημήτρη Γιαννούλη με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου, καθώς στη συνέχεια θα επιστρέψει στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Οι ιθύνοντες του “Δικέφαλου” του Βορρά έχουν λάβει την οριστική απόφαση για την επιστροφή του νεαρού Έλληνα μπακ στο έμψυχο δυναμικό τους και ήδη τρέχουν τις διαδικασίες, προκειμένου να ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προορίζει τον Έλληνα παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημάνει την μετακίνηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια, στη μεσοεπιθετική γραμμή. Παράλληλα, τον δρόμο της επιστροφής προς την Τούμπα έχει πάρει και ο Πέδρο Ενρίκε. Η επιστροφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ίσως ανοίξει τον δρόμο για την παραχώρηση του Ομάρ Ελ Καντουρί στην Πάρμα, εφόσον υπάρξει πρόταση, που θα καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις του “Δικέφαλου” του Βορρά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.