Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Δώνης

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν την ανακοίνωση της αποστολή για το ματς με τη Λαμία, αναμένεται να αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης, για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Δευτέρας.

Στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, πριν την ανακοίνωση της αποστολή για το ματς με τη Λαμία, αναμένεται να αποφασίσει ο Γιώργος Δώνης, για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Ο Έλληνας τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τους Κουρμπέλη, Ινσούα, Κουλιμπαλί και Πούγγουρα. Μέχρι στιγμής δε φαίνεται να έχει αποφασίσει για το αν θα χρησιμοποιήσει σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ή αν θα προτιμήσει τετράδα στην άμυνα.

Με τις έως τώρα ενδείξεις, οι “πράσινοι” αναμένεται να παραταχθούν κόντρα στη Λαμία με τον Διούδη στην εστία και τους Κολοβέτσιο και Μαυρομμάτη στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιόχανσον και Χατζηθεοδωρίδης θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Κάτσε και Τζανδάρη να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Δώνης, Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεησς. 

Θέση στο βασικό σχήμα φέρονται να διεκδικούν Μουνιέ και Βέργος, με τον πρώτο να παίρνει τη θέση του Τζανδάρη και τον Δώνη να αγωνίζεται ως παρτενέρ του Κάτσε στη μεσαία γραμμή και τον δεύτερο να αγωνίζεται πίσω από τον Μακέντα και τον Γάλλο να μένει στον πάγκο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.