Αναμένονται μαζί Ρος και Λάρσον

Διπλή άφιξη περιμένει αύριο (24/1) ο Άρης, καθώς οι δύο παίκτες, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ενισχύσουν το ρόστερ της ομάδας, καταφθάνουν την ίδια μέρα στη Θεσσαλονίκη

Τον Λίντσεϊ Ρος περίμενε σήμερα (23/1) ο Άρης στη Θεσσαλονίκη, όμως, η άφιξή του αναβλήθηκε για μία ημέρα. Έτσι, αναμένεται πλέον αύριο, όπως και ο Ντάνι Λάρσον, ο έτερος που ενδιαφέρει τους “κίτρινους” για άμεση ένταξη στο ρόστερ, εν όψει της συνέχειας της τρέχουσας σεζόν.
Ο Μαυριτανός κεντρικός αμυντικός δεν πέταξε σήμερα από τη Γαλλία για την Ελλάδα, διότι παρουσιάστηκε πρόβλημα σε μία από τις πτήσεις που θα έκανε για να φτάσει στον τελικό του προορισμό. Ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ Άρης κι αφού έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες προγραμματίστηκε εκ νέου η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για την αυριανή ημέρα.
Για αύριο, όμως, έτσι κι αλλιώς ήταν προγραμματισμένη και η άφιξη του Σουηδού επιθετικού, Ντάνι Λάρσον, ο οποίος προορίζεται να ενισχύσει την επιθετική τετράδα του Άρη αντί του τραυματία Μπρούνο Γκάμα. Αυτό σημαίνει ότι οι δύο παίκτες αναμένονται στην πόλη την ίδια ημέρα.
Εφόσον δεν προκύψει κανένα πρόβλημα στη διάρκεια της τελικής διαδικασίας συζητήσεων μεταξύ της ΠΑΕ Άρης και των δύο παικτών, αλλά και των ιατρικών εξετάσεων που πρόκειται να περάσουν, τότε δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν άμεσα από τους “κίτρινους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.