Βεζένκοφ: «Τελικός για μας»

Ο Σάσα Βεζένκοφ χαρακτήρισε παιχνίδι - κλειδί για τον Ολυμπιακό το αυριανό κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Ο Σάσα Βεζένκοφ χαρακτήρισε παιχνίδι – κλειδί για τον Ολυμπιακό το αυριανό κόντρα στη Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς:
«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ καλά το τελευταίο διάστημα. Έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πολύ σκληροί. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε την έδρα μας και να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε ξεκινήσει. Κλειδί θα είναι η άμυνα, ο έλεγχος των ριμπάουντ και ο ρυθμός. Η Μπαρτσελόνα πολεμάει για κάθε φάση, έχει παίκτες με πολύ ταλέντο και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Να μην κάνουμε εύκολα λάθη και να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον πρώτο γύρο:
«Θα είναι αρκετά διαφορετικό. Σε αυτό το ματς η Μπαρτσελόνα δεν έδειξε το τι μπορεί να κάνει φέτος. Παίξαμε βέβαια και εμείς πολύ καλά, αλλά το timing τώρα είναι διαφορετικό, αλλά με τον ίδιο στόχο για μας. Τη νίκη». 

Για τη μάχη της τέταρτης θέσης:
«Αυτή τη στιγμή δε μπορούμε να σκεφτούμε τίποτε άλλο από τη Μπαρτσελόνα. Είναι μία νίκη πίσω μας και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Πρώτα πρέπει να πάρουμε μία διαφορά από τη Μπαρτσελόνα και μετά θα κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω και το ”κυνήγι” της Εφές. Είναι ένα κλειδί το αυριανό ματς για εμάς. Είναι ένας τελικός και πρέπει να είμαστε πνευματικά και σωματικά έτοιμοι». 

Για τον χρόνο συμμετοχής του:
«Αισθάνομαι πολύ καλά. Κάθε ευκαιρία είναι καλοδεχούμενη, τις περιμένω. Θέλω να βοηθάω την ομάδα σε κάθε παιχνίδι, είτε είναι στην Ευρωλίγκα, είτε στο πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος μου». 

Για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του:
«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα δε θα σας το κρύψω. Θέλω πολύ να κερδίσουμε. Προσπαθώ όμως να μη το σκέφτομαι έτσι. Το θέμα είναι να νικήσει ομάδα και μακάρι να συνδυαστεί με δική μου βοήθεια». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.