Αστεράτος Άρης στην Τρίπολη! (video)

Με γκολ των Λάρσον, Ντιγκινί και Γκαρσία ο εξαιρετικός Άρης πέρασε από την Τρίπολη με 3-0 απέναντι στον προβληματικό και ελλιπή στην άμυνα Αστέρα και έκανε άλμα Ευρώπης, σταθερά 5ος με 32 βαθμούς, στο -4 από τον Ατρόμητο και την τετράδα της βαθμολογίας. Δεύτερη νίκη του Άρη στην Τρίπολη σε οκτώ αγώνες.

Με γκολ των Λάρσον, Ντιγκινί και Γκαρσία ο εξαιρετικός Άρης πέρασε από την Τρίπολη με 3-0 απέναντι στον προβληματικό και ελλιπή στην άμυνα Αστέρα και έκανε άλμα Ευρώπης, σταθερά 5ος με 32 βαθμούς, στο -4 από τον Ατρόμητο και την τετράδα της βαθμολογίας.

Δεύτερη νίκη του Άρη στην Τρίπολη σε οκτώ αγώνες. Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για την ομάδα του Παράσχου.

Ο Σάββας Παντελίδης επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια και «πλήγωσε» την παλιά του ομάδα, όπως άλλωστε και ο βασικός με τον Άρη Τόνσο.

Κλειστό ματς στο πρώτο μέρος, με τον Αστέρα να αδυνατεί να κρατήσει μπάλα και να κάνει παιχνίδι και τον Άρη να αμύνεται αποτελεσματικά και σε τέσσερις επιθέσεις να πανηγυρίζει τρία γκολ, με τον Λάρσον στο 9’, τον Ντιγκινί στο 23’ και τον Γκαρσία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. 

Με Μανιά (έδιωξε ο Κουέστα), Κυριακόπουλο και Βαλιέντε ο Αστέρας βρήκε σουτ και έδειξε να αντιδρά πριν το ημίχρονο, αλλά πλήρωσε την πειραματική αμυντική του διάταξη και τα εύκολα λάθη ανασταλτικά, απέναντι στον πολύ καλά διαβασμένο, εύστοχο και αποφασισμένο για νίκη Άρη.

Κυρίαρχος του παιχνιδιού ο Άρης, έφτασε πολύ εύκολα στο εκτός έδρας τρίποντο στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την πίεση του Αστέρα (ευκαιρίες με Μανιά σε δυο τετ-α-τετ, Κώτσιρα, Αραβίδη και Ρόλε) και την επιλογή του Παράσχου να παίξει με δυο επιθετικούς, τον Αραβίδη και τον Μανιά. Ο Κουέστα όποτε χρειάστηκε είχε σωστές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν στην άμυνα. Όλα κρίθηκαν στην Τρίπολη στο πρώτο μέρος, τρίτη σερί ήττα εντός για τους Αρκάδες…

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης, Μαρτίνες (Αραβίδης 46’), Κυριακόπουλος, Βλάχος, Βαλιέντε, Φερνάντες (Τσιλιανίδης 70′), Ρόλε, Καλτσάς (Δουβίκας 85′), Μανιάς

Απουσίες: 
Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλος 
  
Άρης: Κουέστα, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Ρος, Κόρχουτ, Μπάσα (57’ Ματίγια), Σιώπης, Λάρσον (Φετφατζίδης 74′), Τόνσο (Βέλεθ 83′), Ματέο Γκαρσία, Ντιγκινί

Απουσίες: 
Γκάμα, Κωνσταντινίδης

Η ιστορία
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 5
Ισοπαλίες: 5
Νίκες Άρη: 6
 
Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης
Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Άρη: 2
 
Στον πρώτο γύρο
Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018
Άρης – Αστέρας Τρίπολης 2-0
(87′ πέναλτι Γιουνές, 90′ σουτ Ματέο Γκαρσία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.