Η Τούμπα λέει… ΠΑΟΚ

Οι "ασπρόμαυροι" έχουν υπέρ τους την παράδοση στα ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο Άρη, ειδικά όταν αγωνίζονται εντός έδρας

Ο ΠΑΟΚ έχει τον τρόπο του στα ντέρμπι με τον Άρη, γενικώς και ειδικώς. Τι εννοούμε; Η παράδοση είναι με το μέρος του, ειδικά όταν παίζει στην έδρα του κόντρα στους “κίτρινους”. Στα 110 παιχνίδια που έχουν γίνει σε επίπεδο μεγάλης κατηγορίας, ο “Δικέφαλος” μετράει 44 νίκες, ενώ 28 μετρά ο Άρης. Άλλα 38 ματς έχουν τελειώσει ισόπαλα. Αυτά… γενικώς!
Ειδικώς, στην Τούμπα, η ψαλίδα νικών-ηττών υπέρ του ΠΑΟΚ είναι ακόμη πιο πολύ ανοικτή. Ο “Δικέφαλος” έχει 31 νίκες στο “σπίτι” του, ενώ οι “κίτρινοι” μετρούν μονοψήφιο αριθμό, συνολικά 9. Υπάρχουν και 14 αγώνες που τελείωσαν ισόπαλοι. Τελευταία φορά που νίκησε ο Άρης εκεί είναι στις 3 Οκτωβρίου του 2010, με σκορ 0-1 και σκόρερ το Χαβίτο.
Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε τρεις φορές στα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολούθησαν ενώ άλλα πέντε ματς τελείωσαν ισόπαλα. Τελευταία νίκη του “Δικέφαλου” είναι αυτή του πρώτου γύρου του τρέχοντος πρωταθλήματος, με σκορ 1-2 και μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς, ο οποίος έβαλε και τα δύο τέρματα των “ασπρόμαυρων”, στο 36ο και στο 84ο. Ο Άρης σκόραρε μόλις στο 2ο με τον Ματέο Γκαρσία, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.