Μόνο η Σάλκε χειρότερη από την Ρεάλ

Ανάμεσα στις ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο η Σάλκε είναι χειρότερη από την Ρεάλ Μαδρίτης σε ήττες και αγώνες χωρίς να έχει σημειώσει γκολ.

Ανάμεσα στις ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο η Σάλκε είναι χειρότερη από την Ρεάλ Μαδρίτης σε ήττες και αγώνες χωρίς να έχει σημειώσει γκολ.

Η ρεάλ έχει σπάσει κάμποσα αρνητικά ρεκόρ φέτος με τις τραγικές εμφανίσεις της στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από τις ομάδες που μετέχουν στην φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο η Σάλκε έχει χειρότερο ρεκόρ ηττών και αγώνων χωρίς γκολ.

Η ήττα από την Μπαρτσελόνα με 1-0 για το πρωτάθλημα ήταν η 13η μιας σειράς ηττών που ξεκίνησαν κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.

Αν και ο Σολάρι δεν τις χρεώνεται όλες, αυτές οι 13 ήττες είναι μόλις μία λιγότερες από τις ήττες που έκανε συνολικά στα δύο του χρόνια στον πάγκο της Βασίλισσας ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Η Σάλκε μετά από μια εξαιρετική περυσινή χρονιά, φέτος έχει ήδη κάνει 15 ήττες στα 34 της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. 

Για την Ρεάλ η φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μια δικαιολογία αλλά το ότι δεν έχει σκοράρει σε 10 αγώνες της φέτος είναι σημαντικό. 

Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι δύο χρόνια με τον Ζιντάν δεν σκόραρε μόλις σε έξι αγώνες.

**Στην πρώτη στήλη είναι οι ήττες στην δεύτερη τα συνολικά ματς, στην τρίτη το ποσοστό ηττών και στην τέταρτη τα ματς χωρίς γκολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.