Επιστρέφει στα αριστερά ο Βαλεριάνος

Η απουσία του Κόρχουτ λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την εθνική Ουγγαρίας, υποχρεώνει τον Σάββα Παντελίδη να επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη τον Βαλεριάνο.

Η απουσία του Κόρχουτ λόγω των υποχρεώσεων που έχει με την εθνική Ουγγαρίας, υποχρεώνει τον Σάββα Παντελίδη να επαναφέρει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Άρη τον Βαλεριάνο. 

Στον εντός έδρας αγώνα που θα δώσουν οι «κιτρινόμαυροι» την Δευτέρα κόντρα στον Απόλλων, αναμένεται να επανεμφανιστεί ο Τζανακάκης προκειμένου να καλύψει την θέση του δεξιού μπακ.

Στη φυσική του θέση θα δούμε τον Βαλεριάνο, ενώ οι Βέλεθ και Ρόουζ έχουν «κλειδωμένες»  τις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών.

Ο Σιώπης θα έχει παρτενέρ τον Μαρτίνεθ στη θέση των ανασταλτικών χαφ. Άλλωστε και εδώ οι επιλογές του Παντελίδη είναι περιορισμένες, καθώς από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο Μπάσα (κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας).

Ο Γκαρσία με τον Λάρσον και πολύ πιθανό με τον Τόνσο (ο Φετφατζίδης στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει το προβάδισμα έναντι του Αργεντίνου) να συνθέσουν την τριάδα στο χώρο του κέντρου, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Γιουνές.
Άλλωστε ο Ντιγνικί προέρχεται από τραυματισμό και είναι πιθανό να του δοθεί χρόνος ξεκούρασης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.