Αγωνιστικό τεστ για …λίγους

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog στο novasports.gr για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη και το αγωνιστικό τεστ που θα δώσουν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη σε ...άδειο γήπεδο.

Μακάρι να είναι η τελευταία φορά που θα διεξαχθεί αγώνας του ελληνικού πρωταθλήματος σε άδειο γήπεδο, όμως αυτή η “κατάρα” δεν πρόκειται να λυθεί μονάχα με ευχολόγια. Για άλλη μια φορά, ο Παναθηναϊκός “πληρώνει” τη συμπεριφορά μερίδας οπαδών του στο ντέρμπι “αιωνίων” και θα αναγκαστεί να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του κόντρα στον Άρη. Σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να έχει και το χαρακτήρα “τελικού πεντάδας”, αν δεν υπήρχε η ποινή αφαίρεσης βαθμών στο Τριφύλλι. 

Σε κάθε περίπτωση το παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο για την ομάδα του Γιώργου Δώνη και ο Παναθηναϊκός θα δώσει άλλο ένα αγωνιστικό τεστ ενόψει της νέας σεζόν. Ακόμα και αν αυτό το τεστ θα το δουν από κοντά λίγοι. Ο Δώνης έκανε τις δοκιμές του στο προηγούμενο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για αρκετούς παίκτες, όμως εκτιμώ ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα για να αντιμετωπίσει την ποιότητα των παικτών της αντίπαλης ομάδας. 

Η αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον, καθώς ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει ένα δυνατό αντίπαλο και να δείξει ότι όσα είδαμε στο μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου γύρου δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της ομάδας. 

Οι Πράσινοι έχασαν τη …φόρα που είχαν πάρει από τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις στον πρώτο γύρο και εμφάνισαν στα περισσότερα ματς του δεύτερου μισού της σεζόν ένα αρκετά προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο. Λίγα ήταν τα καλά ματς και πολλές οι βαθμολογικές απώλειες. Πλέον ο στόχος του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έχει χαθεί και ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα επόμενα ματς μονάχα για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και την ιστορία του. 

Όμως οι παίκτες του Τριφυλλιού – και ιδιαίτερα όλοι όσοι έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής – πρέπει να έχουν έξτρα κίνητρο, καθώς θα δώσουν τις …τελικές εξετάσεις και θα κληθούν να πείσουν τον προπονητή τους ότι αξίζουν μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν και σε μια ομάδα, η οποία θα είναι – θεωρητικά – περισσότερο ανταγωνιστική και με πιο πολλές λύσεις σε όλες τις γραμμές. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.