Κρέσπο: «Ο ΠΑΟΚ είναι το δεύτερο σπίτι μου» (video)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δήλωσε πανευτυχής για την τριετία παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τον οποίο αποκάλεσε «δεύτερο σπίτι του». Ο Ισπανός περιμένει πως και πως την κατάκτηση του τίτλου για να τον πανηγυρίσει με «τα αδέρφια του».

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δήλωσε πανευτυχής για την τριετία παρουσία του στον ΠΑΟΚ, τον οποίο αποκάλεσε «δεύτερο σπίτι του». Ο Ισπανός περιμένει πως και πως την κατάκτηση του τίτλου για να τον πανηγυρίσει με «τα αδέρφια του». 

Για την απόδοση του φέτος και το γεγονός ότι είναι από τους πιο αθόρυβους εργάτες της ομάδας: 
«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια, τα εκτιμώ. Είναι φυσιολογικό ότι οι φίλαθλοι κοιτούν περισσότερο αυτους που βάζουν τα γκολ, εμένα η δική μου δουλειά είναι διαφορετική. Είναι πολύ σημαντικό όταν ακούω καλά λόγια από τον προπονητή μου, όταν βλέπω ότι η δουλειά μου αναγνωρίζεται. Εγώ προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει με το να κάνω το καλύτερο που μπορώ». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει γίνει κάτι ξεχωριστό για αυτόν στα τρία χρόνια:
«Φυσικά είναι ξεχωριστός. Αν δει κανείς την καριέρα μου έχω μείνει για πολύ καιρό μόνο στην Σεβίλλη, την γενέτειρά μου. Είμαι στον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια και πλέον εδώ είναι το δεύτερο σπίτι μου. Όλη αυτή η τριετία είναι πολύ σημαντική, το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα σε αυτό το διάστημα. Είμαστε κοντά σε κάτι πολύ ξεχωριστό». 

Για το αν ο παρτενέρ του στην άμυνα,Φερνάντο Βαρέλα, θα μπορούσε να είναι ο… αδερφός του:
«Έχω έναν αδερφό και μια αδερφή! Τόσο με τον Φερνάντο, αλλά και με άλλους παίκτες στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια έχουμε έρθει πολύ κοντά. Περιμένω να τελειώσει η χρονιά με επιτυχία και στο τέλος της να έχω πολλά περισσότερα αδέρφια!». 

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:
«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια φορμαρισμένη ομάδα που έχει ποιότητα. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο λειτουργήσαμε καλύτερα, κάτι που φαίνεται και από τα γκολ που πετύχαμε. Το πιο σημαντικό για μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δίνουμε το 100% ανεξάρτητα από τον αντίπαλο». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.