“Σημαντικός για εμάς ο Σούντγκρεν”

Ο προπονητής της ΑΙΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, σχολίασε την παρουσία του Σουηδού δεξιού οπισθοφύλακα που ενδιαφέρει τον Άρη και κράτησε απόσταση από την αποδοχή του ενδεχόμενου μεταγραφής του

Μπορεί οι πληροφορίες τόσο από τη Σουηδία, όσο και από την ΠΑΕ Άρης να συγκλίνουν ως προς το ότι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι προ των πυλών του “Κλεάνθης Βικελίδης”, όμως, ο προπονητής του παίκτη στην ΑΙΚ Στοκχόλμης, Ρίκαρντ Νόρλινγκ, δεν αφήνει να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Αντιθέτως, σε δημόσια σημερινή (23/4) τοποθέτησή του κάνει λόγο για το πόσο σημαντικός είναι ο ποδοσφαιριστής για τη δική του ομάδα.
Συγκεκριμένα, απαντώντας ο Νόρλινγκ σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη που έδωσε σήμερα στη σουηδική ιστοσελίδα fotbolldirekt.se τόνισε: “Ο Σούντγκρεν είναι από τους παίκτες που ήταν εξαιρετικοί την περασμένη σεζόν. Έχει μείνει λίγο πίσω, αλλά παραμένει ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς. Χρειάζεται στήριξη και ώθηση από το κοινό, για να επιστρέψει στο τοπ επίπεδο απόδοσης που είχε. Μιλάμε για έναν παίκτη που τα κάνει όλα καλά, αλλά το κοινό συνεχώς έχει υψηλές απαιτήσεις, προφανώς επειδή κατανοεί πόσο καλός είναι. Η ομάδα μπορεί να τον βοηθήσει να επανέλθει εκεί που ήταν και να βγάλει το καλύτερο που μπορεί στο γήπεδο”.
Κι όσο για το γνωρίζει κάτι περί του ενδεχομένου μεταγραφής του στον Άρη, απάντησε:
“Ζω με τα σενάρια για τους παίκτες συνέχεια. Αν δεν είναι για τον Σούντγκρεν, θα είναι για κάποιον άλλον παίκτη, οπότε για μένα δεν σημαίνει κάτι. Δεν είμαι ρούκι για να μην ξέρω πως να το διαχειριστώ”.
Δείτε εδώ τη συνέντευξή του προπονητή της ΑΙΚ Στοκχόλμης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.