Ο Ρομπέρτο δείχνει το δρόμο

Ο Νίκος Γαβαλάς γράφει στο προσωπικό του blog για την πρώτη εφετινή ήττα του Ολυμπιακού εντός των συνόρων από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την εικόνα των «ερυθρολεύκων» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το ντέρμπι του ΟΑΚΑ έχει τελειώσει, όπως και το ρεπορτάζ μας για το novasports. Σε μία γωνία της αίθουσας Τύπου επιχειρούμε να καταθέσουμε τις σκέψεις μας για όλα όσα ζήσαμε το σαββατόβραδο της 13ης Φεβρουαρίου του 2016, δίπλα από τον πάγκο των «Πειραιωτών» στο Μαρούσι. Για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, που βρήκε τους γηπεδούχους νικητές. Και το αήττητο σερί που έσπασε στην 22η αγωνιστική, σε μία εντυπωσιακή χρονιά για την ομάδα του Σίλβα. Παρεμπιπτόντως, μετά το 1-0 υπέρ της Ένωσης, ουσιαστικά καθυστερεί για δύο – τρεις αγωνιστικές η διαδικασία κατάκτησης του 43ου πρωταθλήματος στην ιστορία των «Πειραιωτών».

Και εκεί που σκεφτόμαστε να αναπτύξουμε τα επιχειρήματά μας για το 90λεπτο και κάτι του ΟΑΚΑ, διαβάζουμε την ανάρτηση του Ρομπέρτο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα Σαββάτου. Ανάμεσα σε άλλα, ο Ισπανός γκολκίπερ τονίζει την υπερηφάνειά του για την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του, ακόμη και όταν έμεινε με δύο παίκτες λιγότερους. Και αμέσως στρέφει το βλέμμα του στο ραντεβού της Πέμπτης με την ‘Αντερλεχτ στις Βρυξέλλες.

Η προσωπική μας άποψη είναι πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού δείχνει το δρόμο τον οποίο οφείλουν να ακολουθήσουν άπαντες οι «Πειραιωτές». Αφενός, παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος πρέπει να είναι υπερήφανοι για όσα έχουν πετύχει στη σεζόν, αλλά και για την προσπάθειά τους σε όλο το δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αφετέρου, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος χρειάζεται να ανασυντάξουν άμεσα τις δυνάμεις τους για την ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League. Διότι έχουν τις δυνατότητες ώστε να είναι μακρύ το ταξίδι στην Ευρώπη. Απλά και ξεκάθαρα είναι πράγματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.