Αντόνις: «Μαθαίνω στον ΠΑΟΚ»

Ο Τέρι Αντόνις υπογράμμισε πως μαθαίνει πολλά κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και πως βελτιώνεται σαν ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα.

Ο Τέρι Αντόνις υπογράμμισε πως μαθαίνει πολλά κατά την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και πως βελτιώνεται σαν ποδοσφαιριστής στην Ελλάδα. Ο ομογενής μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά, τόνισε πως το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό της Αυστραλίας. 

Αρχικά, ο Αντόνις τόνισε στην ιστοσελίδα «sbs.com.au»: «Είναι πολύ διαφορετικό το ποδόσφαιρο σε σχέση με την Αυστραλία. Τώρα που είμαι στην Ευρώπη έχω μία τεράστια ευκαιρία μάθησης».

Στη συνέχεια, ο ομογενής παίκτης συμπλήρωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια τεράστια ομάδα στην Ελλάδα, μεταξύ των δύο ή τριών κορυφαίων ομάδων της χώρας και οι παίκτες ακολουθούν έναν ποιοτικό τρόπο δουλειάς. Όταν ήρθα αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Το ξεπέρασα, δουλεύω καλά και έχω αγωνιστεί σε μερικά παιχνίδια. Είμαι στο σωστό δρόμο».

Τέλος, ο ποδοσφαιριστής του «Δικέφαλου» του Βορρά υπογράμμισε «Δεν είναι εύκολο να φεύγεις από την πατρίδα σου, να πηγαίνεις σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ και να μπεις αμέσως στην ενδεκάδα. Για μένα είναι μία μάχη και πρέπει να συνεχίσω να προσπαθώ για να φτάσω στο σημείο που θέλω. Υπάρχουν πολλοί διεθνείς, είναι πολύ διαφορετικά με αυτό που ζούσα στην Αυστραλία, αν και εκεί υπάρχουν δυσκολίες. Βλέπω σε βάθος χρόνου και προσπαθώ να βελτιώσω κάποιες κινήσεις στο παιχνίδι μου. Κάνω ό,τι μπορώ για να γίνομαι καλύτερος και με κάνει πιο… πεινασμένο για να το πετύχω. Κοιτάζω τον εαυτό μου και νοιώθω πιο καλά από ποτέ και δουλεύω πάνω στις φυσικές πλευρές του παιχνιδιού μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.