«Ξηλώνει» το ρολόι το Αμβούργο

Αρης Γεωργίου
13/06/2019 • 08:42
«Ξηλώνει» το ρολόι το Αμβούργο.
  • shares
Το ρολόι που μετρούσε τον συνεχόμενο χρόνο παραμονής του Αμβούργου στη Μπουντεσλίγκα θα αποτελέσει παρελθόν από το γήπεδο της ομάδας.

Ο σύλλογος, υπερηφανευόταν για την συνεχόμενη παρουσία του στην πρώτη κατηγορία για πάνω από μισό αιώνα και το εν λόγω ρολόι στο «Φολκσπαρκστάντιον», μετρούσε ακόμα και τα δευτερόλεπτα παραμονής της HSV στα «σαλόνια».

Όμως, ο χρόνος σταμάτησε πέρσι στα 54 χρόνια, 261 μέρες, 36 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα, καθώς το 2018 το Αμβούργο υποβιβάστηκε για πρώτη φορά. Έκτοτε, το ρολόι μετρούσε τον χρόνο από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου και μια που η ομάδα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να το «ξηλώσουν» από το γήπεδο, κάτι που θα γίνει στις 8 Ιουλίου, μετά από μία συναυλία της Pink.

«Ο σύλλογος θέλει να κοιτάξει προς το μέλλον. Η συνεχής αναφορά στο παρελθόν δεν μας βοηθά», σχολίασε σχετικά ο εκτελεστικός διευθυντής του Αμβούργου, Μπρεντ Χόφμαν μιλώντας στην Bild.
Γράψτε το σχόλιο σας...
24/06/2019 • 07:03

Πρόκληση με έμφαση στο γκολ για Ουρουγουάη, Χιλή και Βάρμπερκς

Με αβαντάζ παίζουν εκτός έδρας η Χάκα και η Βάρμπεργκς. Για την κατάκτηση των τριών πόντων μάλλον χρειάζεται πάνω από ένα γκολ Στο Μαρακανά η Ουρουγουάη και η Χιλή διεκδικούν την κορυφή στον 3ο όμιλο του Κόπα Αμέρικα. Η ισοπαλία δεν βολεύει τη Χιλή η οποία αναγκαστικά θα βγει σε μια τακτική ρίσκου.