«Διπλό» της Νάξου στα Μεσόγεια

Με τρεις βαθμούς στο σακούλι του επιστρέφει στη Νάξο ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Κόβαζιτς αν και δυσκολεύτηκε πέρασε νικηφόρα από το Μαρκόπουλο επικρατώντας με 3-1 σετ (25-21, 14-25, 27-25, 26-24) της γηπεδούχου ομάδας.

Με τρεις βαθμούς στο σακούλι του επιστρέφει στη Νάξο ο Πανναξιακός. Η ομάδα του Κόβαζιτς αν και δυσκολεύτηκε πέρασε νικηφόρα από το Μαρκόπουλο επικρατώντας με 3-1 σετ (25-21, 14-25, 27-25, 26-24) της γηπεδούχου ομάδας. 

Με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα σετ στην αρχή του αγώνα (0-1, 1-1) τα επόμενα δύο ήταν ακατάλληλα για καρδιακούς. Το Μαρκόπουλο (με το οποίο έκαναν ντεμπούτο οι Εσντέλ, Σαΐνι) προηγήθηκε με 17-11, όμως τα σερβίς της Διώτη επέτρεψαν στον Πανναξιακό (που πήρε μεγάλες βοήθειες από Νούσια, Αποστολίδου) να επιστρέψει (18-17) να προηγηθεί (20-21) και να πάρει το σετ με 25-27.

Ίδια εικόνα και στο δ’ σετ με τις δυο ομάδες να φτάνουν στο 24-24, όπου το Μαρκόπουλο έχασε διπλή ευκαιρία να προηγηθεί, με την Περίν να κάνει το 24-25 και την Διώτη να διαμορφώνει το τελικό 24-26. «Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα αλλά στα κρίσιμα σημεία μίλησε η εμπειρία του αντιπάλου ο οποίος χρησιμοποίησε τα πολλά και εύκολα λάθη που κάναμε ειδικά στα δύο τελευταία σετ. Κρατώ τη βελτίωση που δείξαμε, αλλά πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί» είπε ο Βέσκο Ιβάνοβιτς για το Μαρκόπουλο ενώ ο Ζόραν Κόβαζιτς για τον Πανναξιακό τόνισε: «Είναι μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που με τις προσθήκες που έκανε αίζει καλό βόλεϊ. Εμείς έχουμε καλή συγκέντωση, παίξαμε καλά στην άμυνα και είχαμε σημαντικές βοήθειες από τα κορίτσια που ήρθαν από τον πάγκο». 

Οι συνθέσεις:

Μαρκόπουλο (Ιβάνοβιτς) Δικαιούλια, Αλεξάκου, Πατεράκη, Σαΐνι, Εσντέλ, Βαρουδάκη, Κοκκίου -λ / Τσιάκουλα, Νικολογιάννη, Καρακάση, Σιρίνινα, Μολδοβανίδη

Πανναξιακός (Κόβαζιτς) Διώτη, Δρακουλίδου, Καρπουζά, Τοτσίδου, Φάρκωνα, Περίν, Κελεσίδου -λ / Μιλοβάνοβιτς, Νούσια, Αποστολίδου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.